Pakisztáni migráns terrorizált egy olasz lányt az utcán Genovában


Tegnap éjfél után egy pakisztáni férfi törött üveggel a kezében fenyegetett meg egy genovai lányt a házuk előtt, Mattarella olasz államfő pedig a befogadást és a multikultit éltette Bakuban előtte nem sokkal.

A 23 éves olasz lány a barátaival töltötte az estét Genova belvárosában, és éppen hazafelé tartott, amikor a házukhoz érve egy pakisztáni migráns elkezdett hozzá számára érthetetlen nyelven beszélni. Majd a 45 éves dél-ázsiai férfi váratlanul kihalászott az egyik közeli kukából egy italos üveget, a földön összetörte, és azzal kezdett el hadonászni a lány arca előtt. A pakisztáni férfi kereket oldott, amikor a kétségbeesett lány kiabálására visszatértek a barátai a segítségére sietve.


A képen: Genova belvárosa a Dinegro metróállomással

A rendőrség végül a bejelentésük nyomán a Dinegro metróállomás közelében ácsingózva találta meg a védtelen lányra támadó bevándorlót. Ő azonban nem akarta magát igazolni, így bevitték a rendőrségre. Az azonosítása során kiderült róla, hogy illegálisan tartózkodik Olaszországban, és több ügye büntető ügye is volt már.

Míg Olaszországban immár mindennaposak a migránsok ilyen és hasonló jellegű támadásai az olaszok ellen, addig Mattarella köztársasági elnök a tegnapi azerbajdzsáni látogatása során a bakui diplomata egyetemen a befogadást és kultúrák közötti keveredést éltette.

“A befogadás, a jótékonyság és a találkozás az eltérő kultúrákból, népcsoportokból és vallásokból származó nők és férfiak között olyan értékek, amelyekről nem lehet lemondani, mivel csak a másokkal való párbeszéd által vagyunk képesek kiszélesíteni a horizontunk, megérteni a különböző népek látásmódját, felismerni és leküzdeni a kihívásokat, a közjót megteremteni a társadalmainkban” - szólt az olasz államfői ige Bakuban.

A pakisztáni bevándorló által megtámadott olasz lány azonban minden bizonnyal nem ujjongott eme az olasz államfő szerint “nagy értékű” multikulti találkozásért a más kultúrából és vallásból érkező férfival az otthona közvetlen közelében. Ő nagy valószínűséggel sokkal inkább örömmel lemondott volna róla. De lehet, hogy olvas újságot, és talán Matterella szavai segítenek neki egy horizontját kiszélesítő kihívásként tekinteni az esetre.

A felmérések azonban sokkal inkább az mutatják, hogy az olaszok egyre jobban inkább lemondanak a multikulti baloldali államfőjük által eme agyondicsért “értékeiről”...

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Merénylet gyanús a Sea Watch 3 engedély nélküli kikötése Lampedusa szigetén

Szabad utat adott az NGO-s hajóknak egy olasz bíró, de most meg a líbiaiak akarják őket elkapni

Pucérra vetkőzve támadt rá egy migráns olasz rendőrökre