Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: szeptember 9, 2017

Róma már nappal is veszélyes a migránsok miatt

Kép
Fényes nappal vonszolt félre a római Colle Oppio parkban egy elefáncsonparti migráns egy fiatal turistát, hogy megerőszakolja. Egy járókelő mentette meg az amerikai lányt. A negyed lakói nem érzik magukat biztonságban.
Egyre bátrabbak a migránsok Olaszországban, már nappal is lazán rátámadnak nőkre, hogy megerőszakolják őket. Szeptember 8-án délelőtt 10 óra körül környékezte meg az afrikai migráns az amerikai turista lányt a parkban, hogy szexeljen vele, ő azonban visszautasította azt. Erre a migráns nem adta fel, hanem elvonszolta a lányt a park egy félreeső részére, hogy ott megerőszakolja. Egy olasz fiatalember azonban észrevette a történeteket, és segített a lánynak megszabadulni az afrikai támadójától, valamint értesítette a rendőrséget is.
A helyszínre néhány perc megérkeztek a járőrök, és beazonosították az afrikai férfit, akit felismert az áldozat és a tanú is. A migránsról kiderült, hogy szabályos tartózkodási engedéllyel van Olaszországban, nem illegálisan. Letartóztatták. Sze…