Szét akarta verni az állomást a migráns, mert nem mehetett Ausztriába



Ferenc pápa újból Jézushoz hasonlította a migránsokat, ergo a szívtelen osztrákok nem engedték be “Jézust” Ausztriába, aki most egy nigériai férfi formájában akart odamenni, de nem volt shengeni engedélye. Így nagy műsort rendezett az afrikai a tarvisioi állomáson, pucérra vetkőzött, majd azzal fenyegetőzött, hogy beveri az épület ablakait. Végül azzal is próbálta megzsarolni a rendőröket, hogy a vonat alá ugrik a néhány hónapos gyerekével.

Európai számára elképesztő események történnek ma napról napról a kontinensen, amihez többek között Ferenc pápa is nagy mértékben hozzájárul, mivel folyamatosan kétségbe vonja a törvényeket, határok nélküliségről és a szívek megnyitásáról prédikálva, miközben ő szuper védetten csücsül a Vatikánja falai között, és eddig még csak egyetlen migránst sem fogadott be az államába, pedig egynéhány ott is igazán elférne belőlük annak igen kicsi mivolta ellenére is. A héten egy nigériai bevándorló kapott dührohamot és művelt teljesen megdöbbentő dolgokat Tarvisióban a pályaudvaron.



Az osztrák hatóságok az olaszokkal együttműködve folyamatosan ellenőrzik a határon a hozzájuk érkező vonatokat, hogy gátat szabjanak az illegális bevándorlásnak. Hétfőn délelőtt egy nigériai párt ellenőriztek, de egyikőjük nem rendelkezett a megfelelő engedélyekkel, hogy szabadon mozogjon a shengeni zónában. Az afrikai férfi, amikor megtudta, hogy nem folytathatja az útját, teljesen kiborult, rátámadt a vasúti rendőrökre, pucérra vetkőzött és azzal fenyegetőzött, hogy a vágányokra veti magát a vonatok elé.

A rendőrök félrevonták egy biztonságos helyre, és a férfi átmenetileg megnyugodott, de nemsokára újból rohamot kapott. Hangosan üvöltözött az állomáson több száz utas füle hallatára, és a néhány hónapos csecsemőjét is magához kapva fenyegetőzött tovább. Majd még egy vasrudat is felkapott, hogy azzal veri be az állomás épületinek az ablakait, és újból azzal zsarolta a hatósági embereket, hogy a sínekre veti magát. Végül erőt kellett ellene alkalmazni a saját épsége érdekében is, megbilincselték, és letartóztatták. A vele való dulakodásban azonban két rendőr is megsérült könnyebben.

A migráció egyre jobban szétzilálja a nyugat-európia országok megszokott békés életét ilyen és hasonló eseményekkel. A bevándorlás pártolói azonban, amint Ferenc pápa is, nem hajlandóak azt figyelembe venni, és folyamatosan terjesztik a határok nélküli Európa és a bevándorlók korlátlan befogadása eszméit annak ellenére is, hogy a kontinens azon fele, ahol tömegesen vannak jelen a migránsok egyre növekvő káoszba és anarchiába süllyed. Az eddig csodálatosan rendezett és békés nyugaton az embereknek, ma már számolni kell azzal, hogy az eddig teljesen nyugodt és biztonságos közösségi tereikben is bármelyik pillanatban rohamot kaphat valamelyik migráns, és veszélyes dolgokat művelhet.



Mindeközben a Ferenc pápa csak lazán Jézushoz hasonlítja őket azzal zsarolva érzelmileg a keresztényeket, hogyha nem támogatják a korlátlan befogadásukat, akkor magát Jézus Krisztust utasítják el, aki szintén menekülni kényszerült anno Egyiptomba. Folyamatosan ilyen érzelmi erőszakkal torpedózva hajtja bele bele a híveit a mindennapi nyugodt életük feladásába, de valójában a Soros-féle nyitott társadalom fantazmagóriájának, és nem a kereszténységnek a szolgálatában. Az olaszok egy része nem véletlenül csak simán a Vatikán imámjának nevezi őt. A pápa ezúttal arról beszélt a bangladesi útján a helyi jezsuitáknak, hogy Jézus Krisztust ma rohinjának nevezik.

Források:

http://www.riscattonazionale.net/2017/12/13/follia-a-tarvisio-nigeriano-nudo-con-un-neonato-in-braccio-minaccia-di-gettarsi-sotto-il-treno-arrestato/

http://www.ilmessaggero.it/primopiano/cronaca/si_spoglia_nudo_ferrovia_bimbo_piccolo_arrestato_tarvisio-3425669.html

https://www.studionord.news/nigeriano-escandescenze-stazione-tarvisio-arrestato/

http://www.rainews.it/dl/rainews/articoli/Papa-Francesco-i-migranti-sono-come-Gesu-585c154f-a61d-41cb-9b56-42f04d56e1ab.html

http://www.ilgiornale.it/news/cronache/papa-anche-ges-fu-profugo-dovere-accogliere-i-migranti-979107.html

http://www.today.it/mondo/papa-francesco-rohingya-myanmar.html

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Merénylet gyanús a Sea Watch 3 engedély nélküli kikötése Lampedusa szigetén

Szabad utat adott az NGO-s hajóknak egy olasz bíró, de most meg a líbiaiak akarják őket elkapni

Pucérra vetkőzve támadt rá egy migráns olasz rendőrökre