Baloldali aktivisták és feministák állták el Salvini útját csoportos nemi erőszakot elkövető migránsokat védve

Az olasz baloldali sajtó először próbálta úgy előadni, hogy maguk a negyednek a lakói tették azt, ahol eset történt, majd  beálltak a szélsőbalos közösségi központok akciója mellé.

Tegnap robbant be a hír az olasz sajtóba, hogy a múlt héten péntekről szombatra virradó éjjel afrikai migránsok halálra erőszakoltak egy 16 éves olasz lányt a római Tiburtina pályaudvar közelében lévő San Lorenzo negyedben egy drogos tanyán. Desirée Maroittini 12 órán át volt öntudatlan a drogok miatt, amit kapott, és ez idő alatt több afrikai bevándorló is megerőszakolta, majd magára hagyták. A lány ismerhette a helyet és a gyilkosait is.

Matteo Salvini személyesen akarta felkeresni a hivatalosan lakatlan épületet a város központjában, ahol a szörnyű tett történt. Egy szál fehér virággal kívánt személyesen megemlékezni a megölt lányról. Ezt a tervét előzetesen a facebook oldalán is tudatta.

Amikor megérkezett a bűntett helyszínére, az elhagyatott, romos épület bejáratánál azonban szélsőbalos militánsok és feministák állták el az útját. Egyébként is nagy kavalkád alakult ki a ház előtti téren, mivel időközben a negyed lakói is odasereglettek, akik nagy örömmel fogadták Salvinit, hogy végre valaki az állam részéről törődik az ügyükkel. Már évek óta ugyanis hiába jelezték a hatóságoknak, hogy tarthatatlanná vált a helyzet a lakóhelyük utcáin a migránsdrogdílerek miatt. De semmi igazi intézkedés nem történt, és csak egyre rosszabb lett a helyzet.


A képen: a Salvini útját elálló szélsőbalos tüntetők

Az olasz belügyminiszternek a baloldali tüntetők az kiabálták, hogy "sakál, sakál" azzal vádolva őt, hogy csupán politikai ügyet akar csinálni a lány halálából. Az ellene demonstráló "feministák" pedig foggal-körömmel védték az erőszakoló bevándorlókat a sajtónak, hogy "szegény" migránsok nem is más a kultúrájuk, az európai férfiak is ugyanolyanok mint ők, és csak azért tesznek ilyet, mert nem fogadják be őket az olaszok.

Salvini végül nem ment be az épületbe rendőri erővel, mivel nem akarta, hogy még több kellemetlenség érje a negyed lakosait. De megígérte, hogy visszatér, amikor nem tudnak róla a szélsőbalos aktivisták. A szavát ismét betartva ma vissza is tért, és egy szál fehér rózsát helyezett el a megölt Desirée emlékére a a kegyeleti helyén.

A baloldali sajtó először próbálta úgy beállítani, hogy maguk a negyed lakóinak egy része tiltakozott Matteo Salvini ellen, és egy szót sem ejtettek arról, hogy az valójában a szélsőbalos közösségi központok akciója volt. Később azonban a La Repubblica fő baloldali lap beismerte, hogy 50 baloldali aktivista állta el a belügyminiszter útját az épületnél, ahol a migránsok megerőszakolták és megölték a fiatal olasz lányt, hogy ne tudjon oda bemenni.

Az ominózus baloldali lap azonban ezzel egy időben mindjárt be is állt a szélsőbalos fiatalok akciója mellé arról értekezve egy írásukban, hogy Salvini ezen tette is csak azt bizonyítja, hogy Olaszországnak immár szélsőjobbos kormánya van. A belügyminiszterük ugyanis szerintük csak azért jelent meg a helyszínen, hogy tovább táplálja az olaszokban a migránspszichózist.

Az olasz baloldal "színe-java" így újból megerősítette, hogy semmi szándékuk abbahagyni a skizofrén öngyilkos ámokfutásukat, amely során bármit is tesznek a migránsok, végül mindig más a hibás. Így soha nem lesz békés multikulti Európában, mivel az azokat biztosító törvényeket nem is akarják a bevándorlókkal betartatni. De egyre inkább feltárul, hogy valójában nem is ez a háttérben működő "mély hatalom" valódi szándéka...

Források:

http://blog.ilgiornale.it/indini/2018/10/24/per-attaccare-salvini-i-centri-sociali-stanno-con-assassini-e-stupratori/?repeat=w3tc

https://roma.repubblica.it/cronaca/2018/10/25/news/un_fermo_per_la_ragazza_morta_salvini_contestato_sciacallo_-209898390/?ref=RHPPLF-BH-I0-C8-P2-S1.8-T1

https://rep.repubblica.it/pwa/commento/2018/10/24/news/salvini_a_san_lorenzo_l_estrema_destra_di_governo-209895604/?ref=RHPPTP-BH-I0-C12-P1-S1.4-T1

https://www.agi.it/cronaca/desiree_omicidio_stupro_arresti-4528869/news/2018-10-25/


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Merénylet gyanús a Sea Watch 3 engedély nélküli kikötése Lampedusa szigetén

Szabad utat adott az NGO-s hajóknak egy olasz bíró, de most meg a líbiaiak akarják őket elkapni

Pucérra vetkőzve támadt rá egy migráns olasz rendőrökre