Sargentini Európája: pucér török támadt járókelőkre Firenzében

Miközben az EU “haladó” erői az EP hazánkat elítélő döntésének örülnek, addig továbbra is dúl a migránsabszurd Európa utcáin.

Tegnap Firenze központjában, a Fortezza da Basso reneszánsz kori emlékmű környékén egy 24 éves török migráns izgatott állapotban, pucéran rohangászott fel-alá, és fenyegető módon sértegette a járókelőket. A kiérkező rendőrök végül csak elektromos pisztollyal tudták őt leállítani, miután rájuk vetette magát.

Olaszországban a jobboldali és a helyi sajtóban szinte már kezdenek mindennapossá válni az ilyen és hasonló esetekről szóló hírek. Tegnap a szicíliai Palermóban is rátámadt az utcán az emberekre egy migráns. Ott éppen egy afrikai férfi kapott rohamot, és a város állomása környékén garázdálkodott a reggeli órákban. Először a közelben parkoló autókon élte ki magát, majd egy bangladesi ruha üzletében dobálta össze-vissza le a földre a ruhákat. Végül pedig egy idős férfit vert meg bottal az utcán. Habár az áldozata már a földön feküdt, ő még akkor is tovább bántalmazta, mígnem néhány járókelőnek sikerült őt lefogni a rendőrök megérkezéséig, akik letartóztatták.


A képen: Judith Sargentini az EP-ben

Már önmagában véve is elég borzalmas, hogy egy korábban teljesen biztonságos ország olyan állapotba került a tömeges és illegális migráció miatt, hogy már az utcára kimenni is egy veszélyes kaland. De még ennél is rettenetesebb az, hogy az Európai Parlament képviselőinek többségét azonban ez, ahogy tegnap kiderült, egyáltalán nem érdekli. Ők ugyanis valamilyen érthetetlen oknál fogva nem ennek a rossz állapotnak a megszüntetésével foglalkoznak, hanem azzal, hogy valami különös “Európa-terv” nevében ennek a pokoli helyzetnek a “megvalósulását” azokban az országokban is előmozdítsák, ahol még nem kell attól tartaniuk az állampolgároknak, hogy egyik pillanatról a másikra bárhol bármikor rájuk támadhat az utcákon, a tömegközlekedési eszközökön és egyéb közösségi területeken valami eszelős őrült.

Ma Magyarországon, ha valaki kilép az utcára szinte biztosan sehol nem fog autókat vadul rongáló egyénnel találkozni. Továbbá a nyugati országokban is ilyen és hasonló tetteket szinte teljesen kizárólag bevándorlók követnek valami furcsa oknál fogva. De Sargentini és “haladó” társai valami miatt vadul eltökéltek abban, hogy Magyarországot sem hagyják ki az emberi jogok és európai értékek ama csodás világából, hogy az embereknek az utcára lassan már harci vértezetben kelljen kimenniük a multikulturális utópiájuk miatt.

Források:

https://www.corriere.it/esteri/18_settembre_12/chi-judith-sargentini-donna-che-ha-incastrato-orban-f1fccfca-b6cb-11e8-83fc-d7dcaceaa02b.shtml

http://www.ilgiornale.it/news/cronache/firenze-turco-nudo-ed-esagitato-fermato-dai-carabinieri-1575118.html

http://www.rainews.it/dl/rainews/articoli/Firenze-primo-utilizzo-taser-Bloccato-cittadino-turco-nudo-aggrediva-passanti-e3849a4e-2c85-4abb-80fe-dab7997d30fd.html

http://www.ilgiornale.it/news/cronache/palermo-africano-impazzito-distrugge-auto-e-picchia-anziano-1575223.html

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Merénylet gyanús a Sea Watch 3 engedély nélküli kikötése Lampedusa szigetén

Szabad utat adott az NGO-s hajóknak egy olasz bíró, de most meg a líbiaiak akarják őket elkapni

Pucérra vetkőzve támadt rá egy migráns olasz rendőrökre