Multikulti tojásdobálókat rasszistázott le az olasz baloldalt, amint afrikait vettek célba

Legújabban veszélyes rasszizmus dúl Olaszországban Salvini miatt a baloldal szerint, rendszeres tojásdobálók fehér nők után egy színes bőrű lányt is célba vettek.
A tegnap az egész olasz sajtó a nigériai származású, de Olaszországban született diszkoszvető bajnoknőjük elleni tegnap éjjeli tojástámadás miatt volt hangos. A 22 éves Daisy Osakue éjfél után nem sokkal ment hazafelé a Torinóhoz közeli Moncalieri városa utcai afrikai prostituáltakról ismert negyedében, amikor egy mellette elhaladó autóból megdobták egy tojással.
képen: Moncalieri városa
A fiatal lány szemébe belement a tojáshéj egy darabja a szaruhártyáját is megsértve, de végül szerencsére csak könnyebben sérült meg. Daisy először attól tartott, hogy savval öntötték le, mivel prostituáltnak gondolták. A mai napon ennek ellenére mégis rasszista támadásról beszélt. Habár a rendőrség még nem ismeri az elkövetőket, és a lány sem, és a negyedben már korábban is jeleztek hasonló eseteket.
Néhány napja egy étterem előtt három fehér nőt céloztak meg tojásokkal meg ugyanabból az autóból, amelyikből most a színes bőrű sportoló lányt. Két hete pedig egy olasz nyugdíjas nő tett feljelentést, hogy tojásokkal dobálták meg a házát. De ezekben az esetekben senki nem is foglakozott az üggyel.
Most azonban az egész baloldal Renzi volt miniszterelnöktől kezdve veszélyes rasszizmust kiáltott az eset kapcsán. Talán azért is, mert maga az áldozat Daisy Osakue is az olasz baloldali Demokratikus Párt ifjúsági tagozatának a tagja.
Ezt az esetet most jól fel tudták használni arra, hogy újabb támadást intézzenek a Matteo Salvini belügyminiszter elleni propaganda hadjáratukban, és ezért még a tényeket is csúnyán elferdítették. Salvini azonban ez az ügy kapcsán is elmondta, hogy semmilyen erőszaknak sincsen helye, de az igazi probléma nem a rasszizmus Olaszországban, hanem a migránsok által elkövetett bűncselekmények.
Csupán a tojásdobáló ügy olasz médiába berobbanása előtti 3 napban 95 migránst tartóztattak le, és 454 ellen tettek feljelentést. Erről azonban a baloldali sajtó és a baloldali politikusok és értelmiségiek mélyen hallgatnak. Őket csak a bevándorlók elleni támadások izgatják, és már hetek óta súlyosan növekvő rasszizmusról beszélnek. Ez utóbbiért az új kormányt teszik felelősé, amely szerintük folyamatosan a bevándorlók ellen uszít félelmet és gyűlöletet gerjesztve irányukban.
Azonban a statisztikák is őket cáfolják, valamint az is, hogy olyan esetet is megpróbálnak rasszizmusnak bemutatni, amelyben még a rendőrség és az ügyészség sem lát azt. Továbbá még a baloldali krónikák szerint sem tud annak minősülni, hiszen milyen rasszista is az, aki bőrszínre való tekintet nélkül támad nőkre...  
Források:
http://www.ilgiornale.it/news/cronache/daisy-osakuek-atleta-italiana-colore-pestata-nella-notte-1559713.html

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Merénylet gyanús a Sea Watch 3 engedély nélküli kikötése Lampedusa szigetén

Szabad utat adott az NGO-s hajóknak egy olasz bíró, de most meg a líbiaiak akarják őket elkapni

Pucérra vetkőzve támadt rá egy migráns olasz rendőrökre