Késelős migránstól pisztollyal kellett megvédenie magát a milánói pályaudvarnál

“Allah boom, boom”, mondta a késsel fenyegetőző migráns az olasz férfinek, amikor az szóvá tette neki, hogy miért molesztálta és tapizta az élettársát és a lányát.

A jobboldali Liga egyik tagja, Massimiliano Codoro július 23-án hétfőn a milánói központi pályaudvarra ment el élettárásért és 12 éves lányáért. A párját sokkos állapotban a kislányát pedig könnyek között találta, amikor odaért. Egy bevándorló zaklatta őket, a nőnek még a melleit is megfogdosta, és a többi járókelő szabadította ki őket a molesztáló férfi karmaiból.


A képen: a milánói központi pályaudvar előtti téren tanyázó migránsok

A 51 éves milánói vállalkozó, amikor megtudta mi történt, odament a szeretteit molesztáló migránshoz. A bevándorló azonban  csak kinevette őt, és egy kést előrántva azt mutatta neki, hogy elvágja a torkát. Az olasz férfi pedig, hogy megvédje magát a támadástól elővette a pisztolyát, mire a  bevándorló menekülőre fogta.

Ekkor Codoro visszatette a tokjába az engedéllyel viselt fegyverét, és segített a segítségére siető két biztonsági őrnek elkapni a bevándorlót, aki továbbra is azt mutogatta neki, hogy elvágja a torkát azt üvöltve közben, hogy “Allah, boom, boom”. Közben a rendőrök is megérkeztek, akiket egy járókelő értesített azzal, hogy egy férfi egy migránssal veszekszik és pisztollyal fenyegeti.

A kiérkező rendfenntartók meglepődtek, amikor kiderült, hogy kiről is van szó. Massimiliano Codardo a március 4-ei választásokon képviselőházi jelöltként indult a jobboldali Liga színeiben. Teljesen biztosan a  migráns sem tudta, hogy éppen a Liga egyik tagjával húzott ujjat.

Ez persze semmit nem változtat a hatósági eljáráson, de politikailag biztosan még inkább elkötelezetté teszi a Liga politikusait az olasz közbiztonsági helyzetet súlyosan érintő tömeges és illegális migráció megállítására.

A baloldali sajtó persze a migránst védi, és arról ír, hogy a Liga tagja durván provokálta őt, és úgy tűnik, hogy minden  megfelelő indok nélkül ijesztette meg a pisztollyal. Csak az nyújt nekik vigaszt, hogy az ügyészség és a bíróság biztosan alaposan kivizsgálja majd esetet, és talán  még azt is kiderítik, hogy nem is volt fegyverviselési engedélye.

A bevándorlók napról napra pofátlanabb módon zaklatják a nőket a hírek szerint. Rendszeresen tapizzák a fiatal lányokat és nőket az utcán és a tömegközlekedési eszközökön, és a nemi erőszak durvább formái is rendszeresek. De ez a baloldali sajtót nem igen érdekli, ők folyton csak a bevándorlók emberi jogai miatt aggódnak.

Forrás:

http://www.ilgiornale.it/news/milano/milano-ex-candidato-lega-punta-pistola-contro-limmigrato-1557153.html


https://www.huffingtonpost.it/2018/07/24/figlia-e-compagna-molestate-leghista-estrae-la-pistola-contro-un-immigrato-alla-stazione-di-milano-centrale_a_23488235/

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Merénylet gyanús a Sea Watch 3 engedély nélküli kikötése Lampedusa szigetén

Szabad utat adott az NGO-s hajóknak egy olasz bíró, de most meg a líbiaiak akarják őket elkapni

Pucérra vetkőzve támadt rá egy migráns olasz rendőrökre