Játszóterén árulták a drogot a migránsok a toszkán városban nappal is


Egy harminc éves marokkói férfit tartóztattak le az olasz katonai rendőrök tegnap Fucecchio-ban drogdílerkedés miatt, a társait még keresik.

A bevándorlók a 23 ezer fős olasz város Galleno negyede érzékeny területein, az ovinál, a játszótéren és a templomnál, árusították a kábítószert az utcákon és a parkban fényes nappal is. Már nagyon régóta jelezték a hatóságoknak a városrész lakói a migráns drogdílereket, és most végül ez egyiket el is kapták. Ketten azonban kereket oldottak. A drogdílerek többnyire előzetesen telefonon beszélték meg a találkozókat a környékről érkező vevőikkel.



A képen: a toszkán város Fucecchio Galleno negyede

A migránsok hosszú időn keresztül még a városnegyed játszóterén játszadozó gyerekek előtt is zavartalanul végezték a bűnöző tevékenységüket. A rácsok közé került Nordine Aboulouafa marokkói állampolgár, de olasz lakos. Háza kertjében 95 gramm hasist és kokaint találtak a Batman osztag nyomozói drogkereső kutya segítségével a föld alá elrejtve.

A migráció valójában hatalmas drogüzlet is, és kéz a kézben jár az ember- és a drogcsempészet. A bevándorlók egy része már eleve drogkereskedőnek érkezik. Az olasz “haladóknak” természetesen ezzel semmi bajuk nincsen, szerintük ez jó. Ők továbbra is foggal-körömmel védik a földközi-tengeri illegális migrációt az olasz katolikus egyház előljáróival egyetemben.

Forrás:

http://www.ilgiornale.it/news/cronache/fucecchio-sgominata-banda-pusher-marocchini-spaccio-vicino-1554303.html

http://www.reportpistoia.com/toscana/item/62619-fucecchio-spaccio-vicino-ad-asili-e-chiese-3-arresti.html

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Merénylet gyanús a Sea Watch 3 engedély nélküli kikötése Lampedusa szigetén

Szabad utat adott az NGO-s hajóknak egy olasz bíró, de most meg a líbiaiak akarják őket elkapni

Pucérra vetkőzve támadt rá egy migráns olasz rendőrökre