Vasárnap migráns sebesített meg katonai rendőrt, Soros meg a migrációt magasztalta Itáliában

Soros egyik “ajándéka” az olaszországi Beneventóban különös módon hálálta meg, hogy megmentették őt a Boko Haramtól, illetve az ínségtől, stb. Vasárnap esti programként részegen egy italos üveggel a kezében abajgatta az embereket. Majd egy katonai rendőrt meg is sebesített, de már újból szabadlábon van. Soros meg ugyanazon a napon a migrációt istenítette Trentóban.

Az afrikaiakat álságos indokokkal Európába betelepítők műve egyre jobban kezd “beérni”. Már szinte nincsen egyetlen biztonságos helység sem miattuk Olaszországban, és az általuk olyannyira óhajtott “szerkezetváltás” immár küszöbön áll, egyre jobban afrikanizálódnak azok a települések, ahova csak beteszik a lábukat a bevándorlók. Ennek következtében már napról napra veszélyesebb egyáltalán kilépni az utcára is miattuk.

Vasárnap este a Nápolytól 50 kilométerre fekvő Beneventóban randalírozott a város történelmi magjában egy nigériai migráns. Italos üveggel a kezében szekírozta a járólekőket ittas állapotban. Majd a kiérkező katonai rendőrök egyikét meg is vágta azzal a csuklóján és az alkarján. Az afrikai férfit letartóztatták, azonban a bíró máris szabadon engedte. Csak időnként jelentkeznie kell a laktanyában a 29 éves menedékkérőnek, aki továbbra is a város egyik befogadó központjának a “vendége”. Az olasz sajtóban a migránsok gyakran szerepelnek ez utóbbiként


.

A képen: Benevento belvárosa

A hírt Giorgia Meloni, az Olaszország Testvérei jobboldali patrióta párt vezetője is megosztotta a facebook oldalán. Abszurdnak nevezte azt a posztjában, hogy a menedékkérők szabadon támadhatják meg, és sebesíthetik meg azokat, akik az életüket kockáztatják az állampolgárok biztonságáért.

A bevándorlók tömeges jelenléte előtt az olasz városokban ilyen teljesen biztosan nem fordult elő, hogy valaki részegen zaklassa bármikor is az utcán az embereket. Mára azonban már kiszámíthatatlanná vált ott az élet, soha nem lehet tudni, hogy mikor kattan be valamelyik migráns, és kezdi el agressziózni a többieket.

Közben azonban Soros György éppen múlt vasárnap személyesen is színre lépett Olaszországban. A trentói gazdasági fesztiválon bizonygatta a város egyik színházában összegyűlt publikumnak, és szélesebb körben is az olaszoknak a Corriere della Sera lapban az ez alkalomból vele készült interjúban, hogy mennyire is hasznos a migráció. Ő azonban az észak-olaszországi Trento főterén csak virtuálisan jelent meg a kivetítőn…




A képen: Trento fő tere a virtuális Sorossal

A “Trento hangja” helyi hírportál szerint a településükön rendszeresen verekszenek össze egymással a migránsok, amiben nagyon könnyen azok is megsérülhetnek, akik éppen csak arra járnak. Bizonyára Soros is jól tudta, hogy jobban teszi, ha nem kockáztat meg egy véletlen találkozót a védenceivel.

Mindenesetre nincs azon mit csodálkozni, hogy a trentóaik egyáltalán nem voltak kíváncsiak a migrációt magasztaló szavaira, és a város fő tere szinte teljesen üres volt a felszólalása idején. Úgy tűnik, ők nem gondolják azt, hogy mindenképpen megtérül a migránsokra költött pénz, ahogy ezt Soros bizonygatta a beszédében. Hanem, ahogy más olasz városok átlagos lakói, ők is örülnek, ha egyáltalán megússzák ép bőrrel a Soros szerint “megváltó” jelenlétüket a városukban.

De Soros abban bízik, hogy végül az emberek mégiscsak megértik, hogy hosszú távon micsoda áldást is jelentenek számukra a migránsok, és elpártolnak az olyan vezetőktől, mint Orbán Viktor és Matteo Salvini. Azonban ő egyáltalán még csak szóba sem hozta a migráció miatt napról napra egyre súlyosabban megromló közbiztonság kérdését a Corriera della Seranak adott interjújában. Az őt valami miatt egyáltalán még csak nem is nem érdekli.

Forrás:

http://www.ilgiornale.it/news/cronache/gi-libero-nigeriano-che-fer-carabiniere-meloni-vergognoso-1537294.html

https://www.ilmattino.it/benevento/benevento_nigeriano_aggredisce_carabiniere-3775280.html

http://www.tgcom24.mediaset.it/cronaca/campania/benevento-giovane-nigeriano-aggredisce-e-ferisce-carabiniere_3143987-201802a.shtml

http://www.ilgiornale.it/news/cronache/soros-parla-trento-piazza-citt-vuota-1536424.html

https://www.corriere.it/politica/18_giugno_02/george-soros-l-europa-vi-paghi-l-onere-ingiusto-subito-rifugiati-85732ffa-66a5-11e8-a1d6-396872be4e4c.shtml

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Merénylet gyanús a Sea Watch 3 engedély nélküli kikötése Lampedusa szigetén

Szabad utat adott az NGO-s hajóknak egy olasz bíró, de most meg a líbiaiak akarják őket elkapni

Pucérra vetkőzve támadt rá egy migráns olasz rendőrökre