Migráció és népességcsere: egy olasz város lakóinak szinte fele már bangladesi

A Nápolytól 30 km-re fekvő Palma Campania egyik vállalkozója Matteo Salvini segítségét kérte a napokban, hogy mentse meg őket, mert egyébként ők lehetnek Olaszország első muszlim városa. 15 ezer lakosból 7 ezer már bangladesi. Nagy részük a környékben lévő textilüzemekben dolgozik 2-4 eurós órabérért napi 12 órás munkaidőben. Nagy olasz márkáknak is gyártanak.

Az Olaszországba érkező menedékkérők között számban élen járnak a bangladesiek. Most végre kiderült, hogy hogyan és miért is jönnek ők Olaszországba főként Líbián keresztül. A hírek szerint Palma Campania olasz város egyik vállalkozója levélben kérte Matteo Salvini, új belügyminiszter segítségét, mivel városukban már annyira sok a bangladesi bevándorló, hogy lassan már teljesen átveszik az uralmat.


A képen: Palma Campania egyik utcája

A hivatalosan nyilvántartott menedékkérők, migránsok száma eléri a 7 ezret, de ezenkívül még jó 5 ezerre tehető az illegálisan ott élő bevándorlók száma. A La7 tévés csatorna már tavaly áprilisban is beszámolt a helyzetről. A bangladesiek főként a környékbeli honfitársaik kezében lévő 300 textilüzemben dolgoznak szinte rabszolgaként. Óránként 2-4 eurós bért kapnak, és napi 12 órát kell dolgozniuk rossz körülmények között, ablaktalan épületekben, többnyire feketén. Lakhatási körülményeik is brutálisak, 4-en, 5-en laknak egy szobában. Így nem csoda, hogy a tuberkolózis is felütötte a fejét köztük.

A bangladesiek tulajdonában lévő üzemek egy másik már olasz kézben lévő cégnek szállítják le az árut. Ez utóbbi pedig nagy olasz márkákkal van szerződésben. Mindez a szakszervezetek tudtával történik. Sőt a menedékkérők egyenesen az egyik olasz szakszervezet helyi irodájának a címére vannak bejelentve.

Van, akinek a migránsok tényleg aranyat érnek, és értékesebbek, mint a helyiek...

Források:

http://www.ilgiornale.it/news/cronache/questo-sar-primo-comune-islamico-ditalia-1538063.html

http://www.liberoquotidiano.it/news/italia/13348010/palma-campania-immigrati-bengalesi-primo-comune-islamico-italia-appello-disperato-matteo-salvini-salvateci.html

https://zon.it/il-caso-di-palma-campania-bengalesi/

http://www.la7.it/piazzapulita/video/made-in-italy-sulla-pelle-dei-migranti-prima-parte-27-04-2017-211499

https://www.youtube.com/watch?v=LKgCf3Hic98

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Merénylet gyanús a Sea Watch 3 engedély nélküli kikötése Lampedusa szigetén

Szabad utat adott az NGO-s hajóknak egy olasz bíró, de most meg a líbiaiak akarják őket elkapni

Pucérra vetkőzve támadt rá egy migráns olasz rendőrökre