Fényes nappal vert meg és rabolt ki egy marokkói migráns egy anyukát Prátóban



Lassan már egész Olaszország is “no-go zónává” válik az afrikai migránsok miatt. Már mindenütt ott vannak ők, minden városban és negyedben, és immár bármikor lecsapnak váratlanul. Egyelőre még csak szórványosan, de a számuk növekedésével egyre többször és egyre több helyen. Április 25-én délután a Firenze melletti Prátóban egy kisgyerekeit sétáltató kínai anyukát vert meg és rabolt ki egy 28 éves marokkói migráns egy egyébként teljesen biztonságos városrészben.

Napról napra több migránsok által elkövetett támadásról számolnak be a hírek, és egyre több olasz város kerül be a rendőrségi krónikákba miattuk. Most már bárhol támadhatnak kiszámíthatatlan módon, mivel a baloldali olasz kormány mindenhova betelepíti őket a nagyon elmés ún. szétszórt befogadási rendszere keretében.

Valójában azzal a bevándorlók gettósodását, és veszélyes zónák kialakulását akarják megakadályozni, de a bűnöző migránsok nagyon jól alkalmazkodtak ehhez a “mestertervhez”. Így már nemcsak a gettósodott területeken támadnak, hanem bárhol, ahol csak vannak. Valamint már fényes nappal is verekszenek és rabolnak korábban teljesen biztonságos területeken is.


A képen: a rablás színhelye a helyi tévé hírportálja alapján

Április 25-én egy kínai anyuka vitte délutáni sétára kisgyerekeit Prátó egy parkos részében, amikor váratlanul egy arra elhaladó robogó egyik utasa nekiesett. Az észak-afrikai férfi a 2 és 4 éves gyerekei szeme láttára ütötte-verte őt, majd kitépte a nyakából az aranyláncát, és a táskáját is próbálta elrabolni tőle. Ekkor azonban észrevette a jelenetet egy autóval arra járó olasz férfi, aki a nő segítségére sietett.

A marokkó migráns még ekkor sem adta fel, rá is rátámadt, és egy bottal még jó fejen is vágta. Szerencsére a 56 éves olasz férfinek végül sikerült felülkerekedni a csatában, és lefogta őt a rendőrök érkezéséig. A 28 éves marokkóit bevitték a rendőrségre, és kiderült, hogy nem ez volt az első esete.

Ennek ellenére az olasz hatóságok nem tudnak vele semmit tenni, és néhány órás fogva tartás után nyugodtan folytathatja ott, ahol abbahagyta. Egyrészt a nagyon enyhe olasz törvények miatt nem helyezhető előzetes letartóztatásba a férfi, másrészt pedig nem rendelkezik állandó lakhellyel, így még az idézéseket sem tudják kézbesíteni neki. Az elkövetőnél hasist is találtak. Az áldozatai kisebb kórházi kezelésre szorultak, 15 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedtek el.

Ezek után még belegondolni is rossz abba, hogy ha sikerült volna, és esetleg sikerülne Magyarországon is megvalósítani a Soros-tervet, akkor itt is mindenfelé szétszórták volna és szétszórnák a migránsokat. Így a korábban teljesen biztonságos övezetekben is elszabadulna a pokol a vadak miatt. De talán éppen ez célja a magukat filantrópnak álcázó sötét erőknek...

Források:

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Merénylet gyanús a Sea Watch 3 engedély nélküli kikötése Lampedusa szigetén

Szabad utat adott az NGO-s hajóknak egy olasz bíró, de most meg a líbiaiak akarják őket elkapni

Pucérra vetkőzve támadt rá egy migráns olasz rendőrökre