Fényes nappal tapogatott egy lányt egy afrikai a nápolyi központi pályaudvaron

Túl sok már a migráns Olaszországban, és napról napra brutálisabban viselkednek. Már nem fékezi őket az, hogy kevesen vannak egy idegen világban, hanem egyre inkább a saját kultúrájuk határozza meg a magatartásukat. Tegnap Nápoly központi vasútállomásán a késő délutáni órákban tapperolt egy szenegáli egy olasz lányt. A lány a barátnőjével volt ott, és a kétségbeesett kiáltozásuk mentette meg őt.

Az olasz migrációs válság tulajdonképpen már évtizedek óta tart. Valójában már a ‘90-es években is nagy problémát jelentettek az illegálisan ott tartózkodó külföldiek, de azóta a számuk csak fokozatosan nőtt. Egyik megoldásként azt vetették be az olaszok a problémára, hogy időnként legalizálták őket, hogy legalább tudják, hogy kik vannak az országban. Majd a jobboldali kormányoknak sikerült drasztikusan lecsökkenteni a legális és az illegális érkezések számát is, de ezt a tendenciát megtörte Berlusconi menesztése az olasz politikából a 2010-es évek elején, és a baloldali kormányok nyitott határok politikája.

Azonban ma már nem is igazából az elmúlt években érkező 500-600 ezer migráns jelenti az igazi problémát a mediterrán országban, hanem az oda néhány évtized alatt betelepült 5-6 millió bevándorló. A statisztikák szerint a 60 milliós lakosságú ország 8-10 %-a immár migrációs hátterű személy él, akik körében igen magas a bűnözők száma. Habár a lakosságnak “csak” egy tizedét teszi ki a számuk, a börtönben fogva tartottak 1/3-a kerül ki közülük.


A képen: a nápolyi központi pályaudvar előtti terület

Ehhez még hozzájárul az is, hogy az ami a nyugati társadalmakban bűnnek számít, az az ő kultúrájukban nem az, és még vallási vezetőik is jórészt melléjük állnak, hogy ők viselkednek helyesen. Így például köztudottan a nő a hibás az ő felfogásuk szerint, ha egy férfi letámadja. De egyéb, a nyugati jog szerint bűncselekmények számító tettek is jogosak az ő szemükben, sőt egyenesen hőstettek. Ennélfogva az olasz rendőrség mélyen elkötelezett és kitartó bűnüldöző tevékenysége is egyre inkább csak sziszifuszi próbálkozás, és egyre több a migránsok által elkövetett erőszakos cselekmény Itáliában, és egyre bátrabban és durvábban lépnek fel, legyenek akár illegálisan vagy legálisan az országban.

Így történhetett meg tegnap délután az, hogy már fényes nappal sem volt biztonságban két olasz lány Nápoly központi pályaudvarán, és egy szenegáli migráns minden gond nélkül molesztálni kezdte az egyikőjüket az intim részein tapogatva őt. Az állomásokon egyébként is igen nagy számban vannak jelen a bevándorlók, legyenek akár legálisak vagy illegálisak. Ott csavarognak és drogdílerkednek. Ez esetben a két leánynak szerencséje volt, mivel a vasúti rendőrség egyenruhásai meghallva a kétségbeesett üvöltésük hamar megszabadították őket a támadójuktól.

De már önmagában az a tény, hogy még fényes nappal sincsenek már a nők biztonságban az olasz állomásokon a migránsok miatt, borzalmas új jelenség a csodás Itáliában.

A férfit végül gyorsított eljárásban egy év 4 hónapos börtönbüntetésre ítélték el nemi erőszak miatt. Ez azonban egyáltalán nem biztos, hogy meg fogja oldani az alapproblémát, és napról napra több nemi támadás éri a nőket és lányokat Olaszországban a migránsok részéről. Május 13-án egy pakisztáni menedékkérő egy kutyáját sétáltató 10 éves kislány tapizott az utcán egy olasz kisvárosban. De szinte minden napra jut valami hasonló és még durvább eset, amely a bevándorlók tömeges jelenléte előtt Olaszországban teljesen ismeretlen jelenség volt.

Forrás:

http://www.ilgiornale.it/news/cronache/palpeggiata-stazione-arrestato-senegalese-napoli-1530334.html

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Merénylet gyanús a Sea Watch 3 engedély nélküli kikötése Lampedusa szigetén

Szabad utat adott az NGO-s hajóknak egy olasz bíró, de most meg a líbiaiak akarják őket elkapni

Pucérra vetkőzve támadt rá egy migráns olasz rendőrökre