"Üldözik" az olaszok a politikai menekülteket, nem hagyják őket nyugodtan drogot árulni

8 gambiai menedékkérőt kaptak el a napokban az észak-olaszországi Bresciában, felsős gyerekeknek árulták a drogot közparkokban. A 8 afrikai politikai okokból menekült el a hazájából, mivel az ottani kormány ellenséges volt velük, és üldözte őket. Csak nem ott is drogot árultak…

Hatalmas problémát jelentenek mindenfelé Olaszországban a menedékkérő drogdílerek. Az illegális migráció támogatói, az emberi jogokat védő álcivil szervezetek, a balliberális politikusok számos keresztény vallási vezetővel egyetemben teljesen szabad utat adtak ugyanis az Európába érkező drogkereskedelemnek is.



A képen: utcai migráns drogdíler a kliensével

Menedékkérőként annyi drogdílert tud bejuttatni a kontinensre a drogmaffia, amennyit csak akar, vagy tud. Ennek következtében óriási számú afrikai és dél-ázsiai “menedékkérő” árulja a drogot az olasz városokban, és az ún. szétszórt befogadási rendszer ebben csak még jobban segít nekik. Sorra foglalják el a városok parkjait tömegesen a migráns drogdílerek, és gyakran már felsősök is szerepelnek a klienseik között.

Az elmúlt napokban csak Bresciában 8-10 menedékkérő drogdíler ellen indult hatósági eljárás egy speciális országos drogellenes művelet keretében. Az Il Giornale.it értesülései szerint jórészt olyan gambiaiakról van szó, akik politikai menekültnek vallották magukat, és a státuszok elbírálására vártak. A szóban forgó afrikaiak ráadásul kiskorúknak is árulták a drogot, köztük még általános iskolásoknak is a sulijukhoz közeli parkokban tanyázva. A helyi egyik hírportál szerint nigériai, líbiai és tunéziai drogdílereket is elkaptak a rendőrségi művelet keretében.

A menedékkérők marihuánát és hasist adtak el az olasz srácoknak, és már több hónapja űzték ezt a tevékenységüket a környéken lakók jelzései szerint. A helyi rendőrség elmondta, hogy nagyon sok panasz érkezett hozzájuk, és fényes nappal mindenki szeme láttára folyt a kereskedés.

A Bresciában működő migráns drogdílerekre lecsapó speciális rendőri alakulat valamivel korábban Pordenone városában fülelt le 22 pakisztáni és afgán drogárust. Ők is menedékkérőként érkeztek a mediterrán országba. Az akciót itt olyan ügynökök is segítették, akik nagyon ügyesen tudták előadni a drogra éhes fiatalt, így biztos bizonyítékokat tudtak szerezni drogot áruló bevándorlók ellen. A lombard városban pedig rendőrségi kamerák bizonyítják kétséget kizáróan a menedékkérők illegális tevékenységét.

A tervezett új EU-s menekültügyi szabályozás, amely már az Olaszországba és Görögországba érkező menedékkérőket osztaná el a tagországokban, további hatalmas lehetőség lenne a drogmaffiák számára immár a közép-európai korlátlan terjeszkedésre is.

Persze ez semmi gondot nem jelentene az európai baloldali és liberális erőknek, akik egyébként is a drogliberalizáció pártján állnak. De az már igencsak megdöbbentő a történetben, hogy ezt a folyamatot miért is támogatják nagy számban még magas rangú katolikus és evangélikus papok is azzal, hogy mélyen hallgatnak a migráció ezen veszélyéről is.

A baloldaliak és liberálisok között az ateisták mellett szép számban találhatóak olyan “spirituális” tanok hívei is, akik szerint a drogfogyasztás egyenesen üdvös. Indiában is használnak például a révüléshez és a kedvelt istenségükkel való kapcsolat megtapasztalásához tudatmódosító szereket. Valamint a sámánisztikus hitvilágokban is bevett gyakorlat volt a kiterjedt tudatállapotok megtapasztaláshoz azok használata.

Mindkettőből sokat merített a nyugati popkultúra és ‘68-as nemzedék. Ez utóbbi is áll a mai drogozást elfogadó balliberális felfogás mögött, ámbár a fenti spirituális módszerek egyike sem jelentett és jelent olyan mértéktelen drogfogyasztást, mint ahogy azt azok nyugati álkövetői űzik gyakorta.

Az azonban már teljességgel érthetetlen, hogy a nyugati keresztény egyházak miért is nem emelik fel a szavukat a tömeges migrációnak eme igen kellemetlen “mellékterméke” ellen, és tesznek úgy, mintha az minden szempontból jó lenne a befogadó országoknak.

Egy igazán tiszta és szakrális szellemiségnek valójában egyáltalán nincsen szüksége ilyen tudatmódósító “segédletekre” a spirituális dimenzió és mámor megtapasztalásához. Talán ezért is üldözik annyira Soros és hívei azokat a vallási eszméket, amelyek a józan élet örömére tanítják a követőiket, mivel azok semmilyen szempontból nem kedveznek bizonyos üzleteknek.

Mindenesetre egyáltalán nem lenne meglepetés, ha esetleg az olaszországi Soros-szervezetek és ügyvédjeik, élükön az Amnesty Internationallal, elkezdenék védelmükbe venni ezeket a szegény immár Olaszországban is “üldözött” afrikai drogdílereket, akiknek talán éppen a hazájukból is azért kellett “elmenekülniük”, mert az ottani hatóságok sem osztották a sorosisták drogliberalizációs eszméit.

Forrás:

http://www.ilgiornale.it/news/politica/i-profughi-spacciavano-i-bambini-1520600.html

http://www.bsnews.it/2017/06/02/vigili-tre-persone-arrestate-spaccio-droga/

http://www.november.org/razorwire/rzold/26/page3.html

https://en.wikipedia.org/wiki/Open_Society_Initiative_for_West_Africa

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Merénylet gyanús a Sea Watch 3 engedély nélküli kikötése Lampedusa szigetén

Szabad utat adott az NGO-s hajóknak egy olasz bíró, de most meg a líbiaiak akarják őket elkapni

Pucérra vetkőzve támadt rá egy migráns olasz rendőrökre