Marokkói migráns szíjjal verte az utcán a járókelőket Treviglioban

Olaszországban egyre jobban megjelenik a dzsihád erőszakos formája. A napokban az észak-olaszországi Treviglioban egy huszonnyolc éves marokkói migráns szíjjal vert meg néhány járókelőt a vasúti pályaudvar környékén. Az őt elfogó rendőrségnek pedig azt állította, hogy ő az Iszlám Állam embere. Mindeközben az éppen most a baloldali Demokrata Párttal közös kormányzásra készülő 5 Csillag Mozgalom fő gondja az alapjövedelem bevezetése, és politikusai egy szót sem ejtenek az illegális bevándorlásról és biztonsági helyzetről.

Napról napra hihetetlenebb események történnek meg a tömeges migráció előtt még tejesen nyugodt és biztonságos kisebb olasz városokban is. Április 24-én a Bergamo körzetében található kb. 30 ezer fős Treviglio városában támadt rá szíjjal a kezében a marokkói férfi az utcán először egy lányra, majd kiskorúak egy csoportjára. A támadó be volt drogozva, így a rendőrségnek mentőautót is kellett hívnia, hogy le tudják őt állítani. A mentősök segítettek abban, hogy lenyugodjon és magához térjen. Később azt vallotta a rendőrségen, hogy az Iszlám Államhoz tartozik.

Még ugyanezen a napon egy szintén marokkói bevándorló pedig egy 17 éves lányt próbált meg kirabolni ugyanabban avárosban. Erőszakkal elragadta a lány telefonját a kezéből vonaton. Azt azonban később megtalálták nála a rendőrök, akiknek sikerült őt elkapni az áldozat feljelentése alapján. A lány az iskolából tért haza, amikor az eset történt. A 21 éves marokkói férfi nem volt ismeretlen a rendőrségnek, volt már elítélve.



A képen: öt csillagos vezető politikusok /szerintük a választókat teszi vakká az új választási törvény.../

A március 4-ei választáson 32 %-os eredményt elért 5 Csillag Mozgalom politikusai, akik mindenképpen maguknak követelik a kormányzást, úgy tesznek, mintha nem is létezne a bevándorlás problémája, és az amiatt egyre romló közbiztonsági helyzet. Náluk a központi kérdés a munka nélküli alapjövelem elfogadtatása. Most éppen a baloldali Demokrata Párttal akarnak közösen kormányt alakítani, miután nem sikerült szétverniük a jobboldali koalíciót megvétózva Silvio Berlusconi és Giorgia Meloni pártját.

Az öt csillagosok, akik korábban még bevándorlásellenesnek hirdették magukat, most már egyáltalán nem azok. Ezt világosan bizonyítja az is, hogy hivatalos blogjukban azt írták a magyar választások kapcsán, hogy Orbán Viktor Európa szégyene, és Magyarországon súlyosan megsértik az emberi jogokat. A migrációra nem megoldás szerintük a magyar “szégyenletes szögesdrót”, és az csupán az európai migrációs politika bukását jelenti. Az igazi megoldás számukra a kiváltó okok kezelése, és azt hangoztatják, Magyarországnak mindenképpen el kell fogadnia a folyamatos és felső határok nélküli áthelyezési kvótát Olaszországból.

Ez azt jelzi, hogy öt csillagos politikusokat egyáltalán nem érdekli az, hogy mi tesznek a migránsok a helyiekkel. Tőlük aztán püfölhetik őket szíjjal, kirabolhatják őket fényes nappal, az sem számít, csak az hogy minél többen jöjjenek. És aki más politikai irányvonalat képvisel, az Európa szégyene szerintük...

Talán végre az olasz választók is felismerik, hogy milyen is az igazi természete az öt csillagos politikai szektának, és sikerül nekik egy olyan kormányt Olaszország élére állítani, amelyik valóban megvédi őket az atrocitásoktól. Habár az ingyen pénz ígérete sok mindent elfelejtethet akár még széles társadalmi rétegekkel is.

Forrás:

http://www.ilgiornale.it/news/cronache/prende-cinghiate-i-passanti-poi-dice-essere-dellisis-fermato-1519696.html

https://www.ilblogdellestelle.it/2018/04/prima_di_tutto_il_cittadino_e_i_suoi_bisogni.html

https://www.ilblogdellestelle.it/2018/04/in_ungheria_vince_lipocrisia_europea.html

https://www.ilfattoquotidiano.it/2017/10/25/legge-elettorale-grillo-al-presidio-m5s-a-roma-hanno-velocita-degli-scippatori-e-roulette-dove-vince-sempre-il-banco/3935218/

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Merénylet gyanús a Sea Watch 3 engedély nélküli kikötése Lampedusa szigetén

Szabad utat adott az NGO-s hajóknak egy olasz bíró, de most meg a líbiaiak akarják őket elkapni

Pucérra vetkőzve támadt rá egy migráns olasz rendőrökre