A migránsok a vonatokon erőszakkal tapperolják és ölelgetik az olasz lányokat

Dúl a “nyitott társadalom” megvalósulása az olasz vonatokon a migránsok “örömére”, és az olasz lányok nagy rémületére. Időnként nem bírnak ugyanis magukkal a más kultúrából érkezett férfiak, és a vonatok fülkéiben ugranak rá a nekik tetsző lányokra. Erőszakkal simogatják és ölelgetik őket. Habár a lányok rendszeresen feljelentik őket, nem sok eredménye van. A mutogatós és maszturbálós zaklatók azonban egyenesen teljesen szabadon élhetik ki magukat egy minden bizonnyal “érzékenyített” bíró miatt.

Teljesen megdöbbentő az, ami manapság az olasz vonatokon zajlik a migránsok miatt. Különösen a zónázó vonatok utasai vannak veszélyben, de manapság már a gyorsvonatokon sem kímélik a lányokat. A regionális CorriereAdriatico.it a napokban arról számolt be, hogy komolyabb rendőrségi ellenőrzések zajlanak Marche, Abruzzo, és Umbria tartományok állomásain a korábbi hónapok eseményei miatt. Konkrét eseteket is említett a lap, ezek között a drogos bűntények mellett kiemelkedő helyen szerepelnek a migránsok által elkövetett szexuális zaklatások.


A képen: egy éjjeli vonat

A hírportál részletesen ecsetelte, hogy mit is tesznek a lányokkal a bevándorlók. Február közepén 48 óra leforgása alatt két elborzasztó eset is történt a Róma-Ancona vonalon, amelynek áldozatai mindketten kiskorúak voltak. Az egyiket egy 34 éves nigériai molesztálta. A combját simogatta, majd magához szorította és próbálta megcsókolni. Végül a lánynak sikerült megszabadulni tőle a többi utas segítségével.

A másik diáklányt egy huszonéves nigériai kezdte el tapogatni miután a leült a mellette lévő ülésre. De neki még tovább tartott a rettenet, mivel hiába menekült el a férfi elől, az egészen az állomásig üldözte őt a vonaton. Még mindig februárban egy harmadik lányt egy 31 éves iráni férfi molesztált hasonló módon tapperolta az áldozatát, és próbálta őt megcsókolni erősen magához ölelve. Az iráni sem szállt le a lányról egészen az állomásig.

A szóban forgó lányok mind tettek feljelentést. De ki tudja valójában hány ilyen eset történik, amiből még egy is sok, és az afrikai migránsok egyre növekvő számú olaszországi jelenléte előtt ez teljességgel elképzelhetetlen lett volna ott. Korábban egyszerűen még álmában sem gondolta volna az ember, hogy ilyen atrocitások érhetnek valaha lányokat és nőket olasz vonatokon.

A helyi hírportálok valójában hemzsegnek a fentiekhez hasonló estektől, elég csak beütni a google keresőbe olaszul a “vonatokon molesztált lányok ” keresőszót. Mindjárt meg is jelenik a legfrissebb ilyen eset a VeneziaToday.it krónika rovatából. Április 28-án egy osztrák-olasz lányt zaklatott szexuálisan egy afrikai migráns a Velence-Bécs vonalon este 10 óra körül kétszer is. A lánynak sikerült végül elmenekülni a támadója elől a kalauz vonatfülkéjébe.

Szintén februárban a Milano-Brescia vonaton egy 40 éves szenegáli próbált megerőszakolni egy olasz lányt a MilanoToday.it szerint. De található 2017-es hír is egy rendszeresen visszatérő marokkói mániákus mutogatós és önkielégítős zaklatóról is Bolzano környékén az AltoAdige.it helyi híroldalon. Ellene ráadásul még hiába is tettek feljelentést, mivel egy bíró döntése alapján az már nem bűntény 2016. óta Olaszországban.

Az Il Giornale.it szerint már olyan lett az olasz zónázó vonatokon az utazás az ingázóknak, mint a szerencsejáték. Már szinte egy lottónyereménnyel ér fel, ha megússzák azt ép bőrrel kirablás és zaklatás nélkül különösen a nők és lányok.

Ezek után még belegondolni is rossz abba, hogy mi várna hazánkra is, ha esetleg sikerülne ránk kényszerítenie az EU-nak a kvótát. Valamint teljességgel érthetetlen, hogy hogyan lehetnek annyira közönyösek a helyiek sorsa iránt azok a politikusok, civilek és vallási vezetők, akik még mindig több migránst akarnak Európába behozni.

De őket a furcsa “haladó” eszméik annyira vakká és érzéketlenné teszik, és annyira bezárkóznak az általuk elképzelt “üdvös” jövő káprázatába, hogy még csak el sem jutnak hozzájuk a hírek a való világról, mert azt nem engedik. Vagy csak úgy tesznek begubóznak a tudati fellegváraikba, és fizikailag is védelmet nyújtó autóikba és házaikba. Miközben elvetemült populistát kiáltanak mindenkire, aki mindennapos kontaktusban van a védenceikkel, és így egyre jobban nem kér belőlük, vagy éppen csak törődik az emberek sorsával érdemben.

Források:

http://riscattonazionale.org/2018/04/28/i-treni-della-paura-ragazzine-molestate-e-palpeggiate-dai-migranti-studentessa-inseguita-da-nigeriano/

https://www.corriereadriatico.it/ancona/ancona_orchi_molestavano_ragazzine_studentessa_inseguita_nigeriano-3697035.html

http://www.veneziatoday.it/cronaca/molestata-sul-treno-per-vienna.html

http://www.milanotoday.it/cronaca/violenza-sessuale-treno-brescia.html

http://www.altoadige.it/cronaca/bolzano/maniaco-sessuale-in-treno-donna-molestata-pi%C3%B9-volte-1.14517

http://www.ilgiornale.it/news/politica/pericolo-viaggia-sui-binari-sui-treni-lanarchia-ognuno-fa-1520810.html


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Merénylet gyanús a Sea Watch 3 engedély nélküli kikötése Lampedusa szigetén

Szabad utat adott az NGO-s hajóknak egy olasz bíró, de most meg a líbiaiak akarják őket elkapni

Pucérra vetkőzve támadt rá egy migráns olasz rendőrökre