Újabb nigériai strici bukott le Olaszországban

Miközben a migrációpárti propaganda állandóan szegény háborúktól, elnyomástól, és ínségtől szenvedő menekültekről beszél, addig valójában a bevándorlás egy hatalmas lehetőség az afrikai maffiáknak. A Nemzetközi Migrációs Szervezet szerint a migráns nők túlnyomó részét Nigériából prostituáltnak hozzák be Európába, és köztük egyre több a kiskorú is. Az olasz hatóságok egyre több nigériai futtatót tartóztatnak le. De a drog is hatalmas üzlet az afrikai maffiáknak Európában, és az illegális migráció és az ún. szétszórt befogadási rendszer nagy mértékben elősegíti a drogok terjesztését is .

A napokban Catania ügyészsége elfogató parancsa alapján tartóztattak le az észak-olasz Trentoban két nigériait. Az ügyészség Körzeti Maffiaellenes Igazgatósága a nyomozása során felfedett egy afrikai bandát, amely a Földközi-tengeren át érkező illegális migrációt használta ki arra, hogy Nigériából hozzanak be nőket és kiskorú lányokat prostituáltnak Európába.

A nyomozást tavaly október 11-én indították le, amikor az egyik illegális bevándorlókat szállító hajón 3 nigériai kiskorú lány is érkezett Catania kikötőjébe. Kiderült róluk, hogy őket az egyik Trentóban letartóztatott személy, a 38 éves mámán, Queen Enaye, vásárolta meg Nigériában, és afrikai rituális dzsudzsu fogadalommal kötelezte őket arra, hogy vele maradjanak prostituáltként, amíg meg nem a szolgálják a 30 ezer eurós vételárukat. Maga a mámán is többnyire volt prostituáltak közül kerül ki, és az ő feladata a lányok kézben tartása.


Élettársát és bűntársát, a 31 éves nigériai Collins Omoregbe nevű férfit többek között egyik facebook bejegyzése buktatta le, amelyen egy ünnep alkalmával egy kötegnyi pénzt a levegőbe dobva büszkélkedett a gazdagságával a másik kezében egy jogart tartva.

A nigériai páros felfedezésével a hatóságok az első alkalommal tudták bizonyítani azt is, hogy koldusoknak is vesznek meg lányokat, mivel egyikőjükért 6 ezer eurót fizettek ebből a célból. Olaszországban rengeteg az afrikai koldus, akikről tényfeltáró riportok már elmondták, hogy koldus bűnszervezet keretében kéregetnek az olasz utcákon, tereken, templomoknál és bevásárló központoknál.

Ez a két nigériai migráns azonban csupán egy csepp volt az Európában egyre nagyobb teret hódító afriakai bűnözői világ tengerében. A Nemzetközi Migrációs Szervezet (OIM) olasz irodája tavaly júliusban arról számolt be a honlapján, hogy az elmúlt 3 évben 600 %-kal nőtt meg a potenciálisan prostituáltnak behozott nők és lányok száma a földközi-tengeri illegális bevándorlással. Értsd az NGO-s és EU-s hajók a tengeri “mentési” műveleteikkel nagy mértékben elősegítik az afrikai maffiák bejutását Európába, és azzal együtt az itteni terjeszkedésüket is .


Az OIM egyik jelentése szerint a nigériai migráns nők 80 %-át prostituáltnak hozzák be Európába, akik száma éves szinten 2016-ban 11.009 főre növekedett a 2014-es 1.454 főhöz képest. Az agi.it egyik 2018. januári írásában arra világított rá, hogy a helyzet 2017-ben sem lett jobb, sőt egyre nő a kiskorú lányok száma köztük.

A prostitúción kívül, a drog is hatalmas üzlet az afrikai maffiáknak Európában, és az illegális migráció és az ún. szétszórt befogadási rendszer elképesztő módon segíti elő a drogok terjesztését is. Olaszországban minden településre igyekezett migránsokat elhelyezni az évek óta kormányon lévő baloldal, és gyakran fog el a rendőrség egyenesen menedékkérő drogdílereket, valamint rendszeresen tartanak drograzziákat befogadó központokban.

Ez a gyakorlat az új olasz kormány felállásig is folyamatban van, és még egyáltalán nem is lehet tudni, hogy milyen vezetése is lesz a jövőben Olaszországnak. Úgy tűnik, még elég nagy tartaléka van Olaszországban az ön és másokat is romboló jóságoskodásnak, amelyet az olasz katolikus egyház is állandóan próbál fenntartani a hívei között. Ők azonban valahogy soha nem beszélnek a fenti tényekről, pedig jól tudják, hogy a prostituáltnak behozott lányoknak csak igen kis részét tudják megmenteni az utcákról Európában a különböző vallási és civil szervezetek

Források:

http://www.ilgiornale.it/news/cronache/scettro-mano-e-soldi-aria-cos-trafficante-immigrati-fa-festa-1506303.html

https://www.agi.it/blog-italia/africa/la_tratta_di_prostitute_nigeriane_coinvolge_sempre_pi_minorenni-3386256/post/2018-01-18/

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Merénylet gyanús a Sea Watch 3 engedély nélküli kikötése Lampedusa szigetén

Szabad utat adott az NGO-s hajóknak egy olasz bíró, de most meg a líbiaiak akarják őket elkapni

Pucérra vetkőzve támadt rá egy migráns olasz rendőrökre