Olasz imám lefejezős dzsihádra tanította a gyerekeket egy iszlám központban



A hatóságok a mai napon letartóztattak a dél-olaszorzsági Foggiában egy egyiptomi származású imámot. A város iszlám kulturális központjában tanította a gyerekeket fejlevágós, robbantagatós dzsihádra. Továbbá a facebook oldalán uszított Olaszország elleni terrortámadásokra.


A hatóságok a mai napon tartóztattak le a dél-olaszorzsági Foggiában egy egyiptomi származású imámot. A város iszlám kulturális központjában tanította a gyerekeket fejlevágós, robbantagatós dzsihádra. Továbbá a facebook oldalán uszított Olaszország elleni terrortámadásokra.
 
Az 59 éves egyiptomi származású Abdel Rahman vallási tanítóként dolgozott az “Al Dawa” iszlám kulturális szövetség foggiai központjában. Az imámot az olasz TEK, a Digos tartóztatta le azzal a váddal, hogy az Iszlám Állam nevű terrorista szervezet tagja. A nyomozók átkutatták az iszlám kulturális központot is, valamint annak a bankszámláját is lefoglalták. Az imám, akinek a felesége olasz, nagyon brutális dolgokra tanította a rábízott muszlim gyerekeket.

“Arra szólítalak fel benneteket, hogy győzzétek le a hitetleneket, a kardjaitokkal vágjátok le a fejeiket, a robbanó öveitekkel robbantsátok szét a fejeiket. Össze kell zúzni a hitetlenek koponyáját és a vérüket kell inni a győzelem eléréséhez” - ilyen és hasonló szavakkal buzdította őket “szent háborúra”, mártírhalálra a horror tanító és az Iszlám Államhoz való csatlakozásra.


Mintegy tucatnyi Olaszországban élő muszlim gyerek agyát mosta így a téveszméivel éveken át Abdel, a horror tanító, és minden bizonnyal a szüleik tudtával. A radikális iszlám tanokkal megfertőzött tanítványokat a nyomozó hatóságok jelezték a kiskorúak bírósága felé.

A letartóztatott imám a közösségi oldalakon is aktívan hirdette a dzsihádot a nyomozati anyag szerint. Olyan videókat osztott meg, amelyek olasz földön elkövetett terrortámadásokra hívnak fel, a templomok elpusztítására és mecsetté átalakítására.

Az egyiptomi férfi ellen a nyomozást eredetileg az olasz pénzügyőrség indította el, mivel a központot valójában mecsetként használó hívek adományait, a “zakatot”, nem a megfelelő módon kezelték. Sokkal nagyobb gazdasági erőt összpontosult ugyanis az imám és 79 éves felesége kezében, mint ahogy azt a 2011. és 2017. bevallott jövedelmeik lehetővé tették volna. A későbbiekben a terrorizmus elleni szervek is bekapcsolódtak az ügybe. A nyomozók szerint Abdel Rahman már 2015. óta dícsőítette az Iszlám Állam véres tetteit.


Nagy valószínűséggel a húsvéti ünnepek is közrejátszhatnak abban, hogy éppen most tartóztatták a foggai imámot, mivel az olasz hatóságok több jelzést is kaptak, hogy terrortámadással akarják iszlamisták megzavarni azt. Ennek ellenére Ferenc pápa minden bizonnyal a keresztények egyik fő ünnepét is arra fogja majd felhasználni, hogy a migrációt propagálja, mint ahogy ezt eddig is szinte minden megszólalásában tette. Biztosan a legújabb kedvenc témáját fogja húsvétkor is előadni, hogy bűn az, ha egy keresztény nem győzi le a félelmét az idegenektől, és nem fogadja be őket. Mindeközben őt kiemelten fogják majd védelmezni az olasz biztonsági erők.

Meglátjuk, mit is tartogat most Szent Péter utóda az egyháza “védelmére”, amikor a hívei ellen támadó farkasok már a báránykái között járnak...

Források:

http://www.ilpopulista.it/news/27-Marzo-2018/24779/terrorista-islamico-in-cattedra-faceva-lezione-ai-bimbi-del-centro-islamico-di-foggia.html

http://corrieredelmezzogiorno.corriere.it/bari/cronaca/18_marzo_27/foggia-arrestato-cittadino-egiziano-accusato-essere-affiliato-all-isis-0c6c1584-3187-11e8-a4b1-a5e4638202bf.shtml

http://www.tgcom24.mediaset.it/cronaca/puglia/terrorismo-arrestato-egiziano-affiliato-isis-a-foggia_3130694-201802a.shtml

http://www.ilgiornale.it/video/cronache/uccidete-infedeli-spade-frasi-shock-che-diceva-ai-bambini-1509677.html

http://www.ilgiornale.it/news/cronache/allerta-massima-vaticano-gabrielli-parla-minaccia-incombente-1509495.html

http://www.famigliacristiana.it/articolo/il-peccato-non-e-aver-paura-dello-straniero-ma-farsi-guidare-dalla-paura-nelle-risposte-da-dare-all-altro.aspx

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Merénylet gyanús a Sea Watch 3 engedély nélküli kikötése Lampedusa szigetén

Szabad utat adott az NGO-s hajóknak egy olasz bíró, de most meg a líbiaiak akarják őket elkapni

Pucérra vetkőzve támadt rá egy migráns olasz rendőrökre