"Neofasiszták"segítik az éhező olaszokat

A baloldali olasz kormányok immár évek óta euro millárdokat költenek a migránsokra, miközben egyre több olasz súlyosan elszegényedik. Így történhetett meg az is a napokban, hogy egy 75 éves néni elájult egy padovai közértben, mivel nem volt elég pénze élelemre. Most őt egy radikális patrióta párt csak olaszokat segítő szervezete vette a gondjaiba, amelyet amiatt rendre is fasisztáznak és rasszistáznak a baloldaliak, hogy kimondottan csak olaszokon segít. Az persze egyáltalán nem zavarja őket, ha egy civil szervezet csak a migránsoknak nyújt segítséget.

A padovai közért alkalmazottai szerint, ahol a néni rosszul lett, sajnos nem volt az első eset, hogy az olasz idős emberek nélkülözésének ezzel a kényes kérdéssel kell szembesülniük. A közértben minden dolgozónak van elsősegélynyújtási képzettsége, így azonnal tudtak segíteni a földre esett nénin, aki elmondta, hogy kevés a nyugdíja, nem elegendő élelemre és fűtésre. Így legyengült a szervezete, és ezért ájult el.

A Casa Pound olasz radikális patrióta párt rendszeresen gyűjt élelmet az olasz rászorulóknak a közértek előtt, és a párt helyi vezetője, Alberto Bortoluzzi, miután értesült az eseményről, kijelentette, hogy ők majd törődnek a nénivel. Ez éppen az a párt, akit az olasz ultra balos politikus, a migráció egyik fő olaszországi szószólója, Laura Boldrini a társaival folyton fel akar oszlatni, mert az fasiszta szerinte. Boldrini éveken át az ENSZ menekültügyi biztosaként tevékenykedett, és az előző parlamenti ciklusban ő volt a képviselőház elnöke.



Képen: Laura Boldrini

Olaszországban egyébként is kitört az antifasiszta pszichózis az elmúlt hónapokban. Ennek keretében az ún. szélsőbaloldali közösségi központok többször is durván rátámadnak az útjukat álló olasz rendőrökre, akik feladata a radikális patrióták választási rendezvényeinek a biztosítása volt éppen tőlük. Néhány napja meg négy “hős” és “bátor” kapucnis maszkos ismeretlen verte meg a livornoi Casa Pound egyik képviselőjét, miközben terhes felesége a kocsiban várta. A nagy hősök még az autót üvegét és beverték, amelyben a várandós kismama ült. Az antifasiszták, már többször is hangoztatták a véleményüket, hogy “fasisztát” bántalmazni helyes dolog. Így van ez például Toscana vörös kormányzója, Enrico Rossi szerint is.

A Casa Poundra Soros Nyílt Társadalom Alapítvány is felfigyelt már 2012-ben. Egy írás jelent meg a pártról a honlapjukon, amelyben az olasz fasizmus egy új arcaként tekintenek rájuk. Már ekkor megfelelő politika válasz sürgetett Soros cége ellenük, mivel ők már akkor négyszáz szimpatizánsukat figyelték meg a facebookon.

Az éhező olasz néni esete is mutatja, hogy mennyire veszélyes is a migráció és Soros-szervezetek tevékenysége az európai társadalmakra nézve. Alapjaiban teszik tönkre a hagyományos európai értékeken nyugvó közösségeket, miközben álságos módon még ők papolnak valami homályos és hamis európai értékekről. És mindezt egy olyan kiépített hálózattal teszik, amely tagjai például folyamatosan megfigyelik a hazafias érzelmű embereket a közösségi médiában a saját bevallásuk alapján.

Soros és antifasisztái szerint már szegény szűkölködő olasz nyugdíjasokon segíteni is maga az elvetemült fasizmus. Nekik csak a migránsok számítanak, és minden lehetséges pénzt kiszivattyúznak a velük kollaboráns kormányokon keresztül a nemzeti költségvetésekből épen azok tönkretételére, akik az adókat megfizették a nyitott társadalom homo sorosensus embertípusa megvalósítása érdekében.

Itt tart most Olaszország. A nélkülöző olaszokat "újfasiszták" pátyolgatják, az "antifasiszták" meg még több migránsért őrjöngenek. Közben pedig az illegális bevándorlók között sok iszlamista is jön, akik meg jelenleg a világon a zsidóság legádázabb ellenségei. Talán újabb fogalmakat kellene használni a régiek helyett, mert azokat már nem lehet hitelesen használni a jelen politikai helyzetben.

Források:

http://www.secoloditalia.it/2018/03/pensionata-affamata-senza-svoldi-sviene-fra-gi-scaffali-del-supermarket/

https://www.opensocietyfoundations.org/voices/casapound-new-face-fascism

http://www.ilgiornale.it/news/cronache/livorno-pestato-esponente-casapound-rischia-perdere-occhio-1499946.html

http://www.ilgiornale.it/news/cronache/laura-boldrini-milano-gruppi-che-si-ispirano-fascismo-vanno-1495737.html

http://www.ilgiornale.it/news/politica/ora-boldrini-fa-i-video-muti-scigliere-i-partiti-neo-1496809.html

http://www.ilgiornale.it/news/cronache/piacenza-violenze-antifasciste-carabiniere-cade-e-picchiano-1493151.html

http://www.lanazione.it/firenze/cronaca/enrico-rossi-fascisti-1.3412109

http://www.origo.hu/nagyvilag/20180216-homo-sorosensus-europa-tanacs-jogi-biztos.html

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Merénylet gyanús a Sea Watch 3 engedély nélküli kikötése Lampedusa szigetén

Szabad utat adott az NGO-s hajóknak egy olasz bíró, de most meg a líbiaiak akarják őket elkapni

Pucérra vetkőzve támadt rá egy migráns olasz rendőrökre