Migránsbanda vert meg egy olasz fiút a buszon

Olaszországban egyre “bátrabbak” a migránsok. Néhány napja Forliban vert meg egy olasz fiút egy észak-afrikai banda a helyi közlekedési buszon. Előtte egy másik kiskorút is leköpdöstek, és az okos telefonját is elvették tőle. Végül a támadók lebuktak a kamerák felvételei miatt. Ez azonban nem változat semmit azon, hogy a korábban teljesen biztonságos olasz városokban és negyedekben is ilyen események történnek meg a migráció miatt.

A 117 ezer fős észak-olasz Forli városi buszán 3 kiskorú migráns olasz fiatalokat támadott meg, miközben 4 másik társuk nevetgélve szemlélte a tettüket. Többek között egy 17 éves olasz fiúnak akart az egyikőjük puszit adni a fejére, de amikor ezt ő elutasította, akkor egyik másik észak-afrikai ütlegelni kezdte az áldozat fejét, mire az a földre esett. Az eset a város pályaudvara környékén történt.

Az olasz fiú feljelentést tett a rendőrségen azt is elmondva, hogy előtte egy másik fiút meg leköpdöstek, és ellopták a telefonját. A buszon lévő kamerák felvételei alapján be tudták azonosítani az elkövetőket, és most eljárás folyik ellenük.



Valahol teljesen abszurd ez az egész, azért is mert az afrikai bevándorlók nagy számú betelepülése előtt ilyen események egyszerűen teljesen elképzelhetetlenek voltak Olaszországban, különösen egy vidéki városban. Az ügy még a baloldali olasz sajtónál is kiverte a biztosítékot, és beszámolt róla a Corriera della Sera és Repubblica is az olasz rendőrség videófelvételét is közreadva a bűntényről.

Tavaly novemberben ugyanebben a városban két kiskorú migráns vert meg és rabolt ki egy 15 éves olasz fiút a pályaudvarnál lévő buszmegállóban, de arról akkor csupán a jobboldali Liga szócsövének számító Il Populista.it írt. Sajnos azóta azonban már annyira sok ilyen jellegű támadás történt Olaszországban, hogy már a baloldali médiumok is beszélnek róla.

Forrás:

http://www.ilgiornale.it/news/cronache/pugni-sputi-e-insulti-su-17enne-video-incastra-i-tre-1508376.html

https://www.youtube.com/watch?v=4dinHD8RzkU

http://video.corriere.it/forli-17enne-picchiato-insultato-pullman-video-inchioda-baby-gang/a7594524-2e82-11e8-bf8b-26a1a7e4d9dd

http://bologna.repubblica.it/cronaca/2018/03/23/news/baby_gang_in_azione_a_forli_calci_botte_sputi_ed_estorsioni-192054565/

http://www.ilpopulista.it/news/16-Novembre-2017/20490/dacci-i-soldi-baby-gang-rapina-e-picchia-un-quindicenne.html

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Merénylet gyanús a Sea Watch 3 engedély nélküli kikötése Lampedusa szigetén

Szabad utat adott az NGO-s hajóknak egy olasz bíró, de most meg a líbiaiak akarják őket elkapni

Pucérra vetkőzve támadt rá egy migráns olasz rendőrökre