Majdnem meglincseltek egy szatír migránst egy római buszon

Roma today. Róma ma. Az olasz fővárosban is egyre megdöbbentőbb tetteket követnek el a migránsok. Néhány napja egy tunéziai zaklatott egy 20 év körüli olasz lányt, még a nadrágját is lehúzta, és a nemi szervét mutogatta neki. De a lányt megvédték az utasok. Még ugyanazon a napon egy algériai bevándorló az utcán bottal támadt egy járókelőre, és elvette tőle a telefonját.

Március 12-én hét óra körül egy 55 éves tunéziai férfi molesztált szexuálisan egy fiatal olasz lányt a 60-as buszon menet közben. A migráns először csak dícsérgette a lányt, majd nekikezdett vetkőzni a nadrágja cipzárját lehúzva. A lány kiabálására felfigyelt a többi buszon utazó utas, és körülvették a lányt, hogy így védjék meg őt a tunéziai szatírtól, és el is lökdösték tőle. Végül a buszvezető megállt, és értesítette a rendőrséget, akik bevitték a tunéziai bevándorlót a rendőrségre, és letartóztatták szexuális zaklatás miatt.


A botos rablás Róma belvárosában, a San Lorenzo negyedben történt, az azt elkövető 22 éves algériait letartóztatták a járőrök. Különösen a Termini pályaudvar környékén rendszeresen rabolják ki a migránsok elsősorban a turistákat, de ilyen, hogy bottal támadjanak valakire, még nem történt.

Minden balliberális állásfoglalás ellenére bizton állíthatjuk, hogy Budapesten ma teljesen nyugodhat utazhat egy nő a tömegközlekedési járműveken anélkül, hogy ilyen támadás érné, valamint bottal sem igen támad senki járókelőkre szerencsére. Ezek az esetek is jól mutatják, hogy migráció mennyire veszélyes a közbiztonság szempontjából. Továbbá a migránsok az ilyen és hasonló bűntetteik alkalmával egyáltalán nem kérdezik meg az embereket, hogy bírják-e őket, és bevándorláspárti politikai formációra szavaztak-e. Ők egyaránt támadnak jobboldalira és baloldalira minden politikai diszkrimináció nélkül.

Habár az 5 csillagos polgármester, Virginia Raggi, azt ígérte 2016-os júniusi megválasztásakor, hogy egy hét alatt megoldja a várost sújtó migrációs válságot, de az ottani helyzet azóta is csak romlott.

Források:

http://www.riscattonazionale.net/2018/03/13/tunisino-molesta-una-20enne-sul-bus-algerino-bastona-un-passante-per-rapina-roma-e-fuori-controllo/

https://www.ilmessaggero.it/roma/cronaca/molestie_sessuali_autobus-3603708.html

https://www.ilmessaggero.it/roma/cronaca/roma_rapina_bastonate-3603605.html

http://www.romatoday.it/cronaca/uomo-nudo-autobus-60-via-nomentana.html

http://www.ilgiornale.it/news/politica/fallimento-dei-primi-sei-mesi-raggi-1335453.html

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Merénylet gyanús a Sea Watch 3 engedély nélküli kikötése Lampedusa szigetén

Szabad utat adott az NGO-s hajóknak egy olasz bíró, de most meg a líbiaiak akarják őket elkapni

Pucérra vetkőzve támadt rá egy migráns olasz rendőrökre