Így nyomul Soros embere az olasz választásokon

Egy nápolyi templom kriptájában készül kortesbeszédet tartani szombaton Soros fő olaszországi embere, Emma Bonino. Mindez annak ellenére történik, hogy a hívek pro-life (életért) csoportja levélben tiltakozott miatta az érseküknél.
A katolikus családvédők rendkívül méltatlannak tartják azt, hogy a baloldali radikális politikus személyében éppen egy olyan valakinek a politika választási beszéde kap helyet a capodimontei bazilikában, aki évtizedek óta támadja a katolikus értékeket. Bonino többek között az abortusz egyik legádázabb támogatója Olaszországban.


A képen: Emma Bonino Soros Györgyel

A Soros hívő olasz politikus jelenlegi pártja, a +Európa, a migrációért és az EU-s országok integrációjának az elmélyítésért száll síkra. A közel 3 százalékon mért párt a jelenleg kormányzó baloldali Demokrata Párttal áll választási szövetségben.

Bonino befolyása valójában felmérhetetlen az olasz közéletre, és jóval túlmutat egy kis párt vezetőjének a hatásán. A személyében Soros György egy pártszövetség keretében gyakorlatilag teljesen nyíltan vesz részt az olasz politikában és a küszöbön álló választásokon.

Emma Bonino Soros Nyílt Társadalom Alapítványa nemzetközi igazgató tanácsának egyik tagja.

Források:

http://www.ilgiornale.it/news/politica/dallaborto-allaltare-radicale-bonino-fa-comizio-chiesa-1495773.html

https://www.opensocietyfoundations.org/people/emma-bonino

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Migránsok követnek el tízből négy nemi erőszakot Olaszországban

Soros & társai hitelével jönnek a migránsok

Már a művészelit is kiakadt a migráció miatt Rómában