Arab kapu a karácsonyi vásár helyett a milánói főtéren

Az olasz baloldali vezetők gőzerővel segítik elő Olaszország iszlamizációját, és az ősi európai és keresztény hagyományok felszámolását. Legújabban Milánóban tiltották meg a karácsonyi vásárt a milánói központi pályaudvar előtti téren, és adtak helyet egy tunéziai turizmus kiállításnak helyette az ünnepi időszakban. Ha valaki mostanában Milánóba vasúton érkezik, a pályaudvarról kilépve egy arab kapu arab fogadja Lombardia székhelyén.





Az olasz rendőrség hónapok óta nem képes rendet tenni a milánói központi pályaudvar előtti téren, folyamatosan több száz migráns tanyázik ott a szabad ég alatt, és közülük sokan nyíltan árulják a drogot. Vajon a tunéziai turizmus vásár idejére rend lesz ott? Minden bizonnyal.

Csak nem ezért csinálják a felfordulást mindenfelé Olaszországban a muszlim migránsok, hogy aztán csak a saját vezetőik állíthassák vissza a normális működést a köztereken, miután már az általuk keltett káosszal kiszorították onnan a helyieket… Vagy talán a milánói balos vezetés a tunéziai kiállításhoz végre már biztosítja azt...

Források:









Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Merénylet gyanús a Sea Watch 3 engedély nélküli kikötése Lampedusa szigetén

Szabad utat adott az NGO-s hajóknak egy olasz bíró, de most meg a líbiaiak akarják őket elkapni

Pucérra vetkőzve támadt rá egy migráns olasz rendőrökre