Megverte a lányt a migráns és elvette a biciklijét Pádovában

Fényes nappal támadt rá egy gambiai migráns egy olasz bicikliző lányra a padovai Aréna kertek közparkban, hogy adja át neki a biciklijét, és amikor a lány nemet mondott, az afrikai annyira megverte őt, hogy néhány bordáját is eltörte.

Egy újabb horrorisztikus tettet követett el egy migráns Olaszországban, amelyről azonban a baloldali médiumok újból mélyen hallgatnak. Végül is érthető, hiszen a baloldali olasz kormány hosszú hónapok után éppen a napokban kezdte el újból beindítani az afrikai migránsok beszállítását az országba a már korábbi jól bejáratott módszerével egy NGO-s hajóval. Talán azt gondolták, hogy most már újból itt ez idő a nagy migrációs tervük végrehajtására, mivel valamennyire már lenyugodtak kedélyek, így nem akarták azt egy ilyen hírrel újból felkavarni.

Giardini dell'Arena.jpg

A 21 éves gambiai fiú egy 21 éves olasz lányt szólított fel szombat délután két óra körül arra a neves padovai parkban, hogy adja át neki a biciklijét. A lány azonban nem “engedelmeskedett” az afriakianak, aki erre olyan hevesen kezdte el őt ütlegelni, hogy még bordatörést is okozott neki. Az áldozatnak azonban még volt annyi ereje, hogy értesítse a rendőrséget, miután az afriakai fiú kereket oldott a tőle így megszerzett biciklijével. De hamar elfogták az afrikai biciklitolvajt a lány útmutatása alapján. A szóban migránsról végül kiderült, hogy az egyik közelben lévő befogadó központ lakója. Az olasz lányt kórházba vitték.

Az esetről a helyi Telenuovo televíziós csatorna számolt be a híradójában, és onnan vette át a hírt több jobboldali újság és hírportál is. Az Il Libero Quotidiano egyik olvasója így kommentálta a történeteket:

“Ennedik alkalommal mondom el újból. Ezt kerestük, ezt akartuk, és ezt érdemeltük. Egy ilyen gyáva és ostoba nép, mint az olasz nem érdemel mást. És készüljünk fel, mert még ennél is rosszabb jön, mivel ezeknek nincsen vesztenivalójuk, és mindennap egyre jobban megtanulják, hogy úgysem tesz velük senki semmit.”

Egy másik hozzászóló pedig azt írja, hogy ha az ő lányával történt volna ez, akkor ő az afrikai fiút a bíróság kijáratánál várná egy szöges bottal, mivel a bíró úgyis szabadon fogja őt engedni.

Egy másik olvasó még ennél is tovább ment. Szerinte a börtön egyenesen jótétemény lenne a migránsnak, mivel már jól tudja mindenki, hogy a “jóságoskodó” bíró úgyis szabadon fogja engedni őt, de ők majd jól helyben fogják hagyni a fiút. Más kommentelő pedig arra buzdít, hogy egyesíteni kell az erőket, szembe kell szállni velük, és büntető őrjáratokat kell tartani. Ezek azért szokatlanul új hangvételű, kemény hozzászólások a jobbközép lap weboldalán, amely jól jelzik azt, hogy hova is vezet az a baloldali a politika a migrációt elősegítő civil szervezetek által érzékenyített bírókkal egyetemben, amely a migránsoknak szinte mindent megenged büntetlenül.

A következő hozzászólás pedig általában jól jellemzi az olaszországi migrációs helyzetet tömören megfogalmazva:

“Szuper… a mobiltelefonokat ajándékba adjuk nekik, és a pénzt is az eltartásukra… a biciklit megszerzik saját maguk, és a tömegközlekedési eszközökön ingyen utaznak. Jaj annak az ellenőrnek, aki a jegyüket kéri!!!”

Az Il Giornale lap hírportálján pedig az egyik olvasó azt a kérdést feszegeti, hogy vajon a szerencsétlenül járt lány véletlenül nem a baloldali és migrációpárti padovai polgármesterre szavazott-e. És valóban, a migránsok az ilyen tetteik alkalmával egyáltalán nem veszik figyelembe azt, hogy talán éppen az akit megtámadnak és meglopnak, valójában a befogadásuk mellett állt ki a politikailag. Ezért is kell a fősodratú olasz médiának, amely baloldali, a lehető legkevesebb ilyen hírt az olvasói tudomásra hozni, hogy nehogy még jobban csökkenjen az olasz baloldal támogatottsága, különösen a közelgő választásokra tekintettel. Nem szabad megtudniuk  a baloldali szavazóknak, hogy milyen veszélyt is zúdítanak rájuk éppen azok a politikusok, akiknek bizalmat szavaznak, hogy jobbá teszik az életüket, de legalábbis nem rosszabbá, veszélyes orkokat rájuk engedve tömegével.

Giardini dell'Arena 2.jpg

Forrás:





Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Merénylet gyanús a Sea Watch 3 engedély nélküli kikötése Lampedusa szigetén

Szabad utat adott az NGO-s hajóknak egy olasz bíró, de most meg a líbiaiak akarják őket elkapni

Pucérra vetkőzve támadt rá egy migráns olasz rendőrökre