Már a szemmel verés is indok a menekülésre Afrikából

Egy afrikai illegális migránsnak mágikus támadás miatt adott egy milánói bíró humanitárius okokból tartózkodási engedélyt.

Olaszország valahol mindig is a misztikum földje volt, de hogy már a fekete mágia előli menekülés is elegendő legyen egy illegális afrikai migráns befogadásához, az már eléggé abszurd.  Néhány nappal ezelőtt a milánói bíróságon nyert pert a bevándorlásügyi hivatal ellen, és kapott humanitárius tartózkodási engedélyt egy ghánai migráns, aki szemmel verés elől menekült el az afrikai országból.

Lazán elintézhetnénk azzal, hogy ez az egész csak álhír, ha nem érkeznének továbbra is vezető olasz baloldali politikustól folyamatosan olyan jelzések, amelyek a migránsok befogadására buzdítanak Ferenc pápával és számos  más olasz magas rangú egyházi vezetővel egyetemben. Továbbá az sem elhanyagolandó tény ebben, hogy Soros szervezetei Itáliában is jelen vannak, és minden bizonnyal ott is bőszen érzékenyítik a jogászokat és  a bírókat a migránsok minél jobb megértésére. Soros egyik ottani embere már Igazságügyi Minisztériumba is betette a lábát, így nyilvánvaló, hogy minden eszközzel próbálják átvinni a nagy migrációs tervet jogi szinten is.

Így fordulhatott elő az, hogy a szóban forgó ghánai migránsnak, aki 2016-ban érkezett meg az olasz partokhoz illegálisan egy hajón, elég volt csupán egy olyan történetet előadnia az olasz hatóságoknak, hogy gonosz mágia végzett egyik óráról a másikra az egyébként makk egészséges  anyjával és nagynénjével, így ő elmenekült onnan egyenesen Európába. Szegény migráns ráadásul még árva is maradt ezek után, mert rajtuk kívül senkije sem maradt a szülőföldjén, de Milánóban új családra talált a munkatársaiban elmondása szerint.

Vudu.jpg

Ezen története először nem vezetett eredményre, mivel a menekültstátuszról döntő bevándorlásügyi bizottságot ezzel még nem győzte meg arról, hogy joga lenne ilyen okból Európában maradni. De a fellebbezett a ghánai férfi a döntésük ellen, és a milánói bíró szerint humanitárius tartózkodási engedélyre jogosult a fentiek miatt. Ez utóbbi egy speciálisan olasz formája a kiegészítő védelemnek, mert valahogy az olaszoknak nem elegendőek annak csupán a nemzetközi törvények által elismert módozatai, ők még azon túl is létrehozták ezt a típusú védelmet.

Az Il Giornale jobboldali olasz lap pubblicistája felhívja rá a figyelmet, hogy ezzel a bírói döntéssel akár iskolát is teremthetnek. És valóban, ilyen indokkal igazából már akár egész Afrika áttelepülhet Európába, mivel ott a vudu varázslás igen elterjedt, így elegendő csak ezek után egy migránsnak azt mondani, hogy a fekete mágia elől menekült el onnan, és Olaszországban máris zöld utat kap a maradásra, mert Európa ennyire “humánus és felvilágosult”.

Források:








Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Merénylet gyanús a Sea Watch 3 engedély nélküli kikötése Lampedusa szigetén

Szabad utat adott az NGO-s hajóknak egy olasz bíró, de most meg a líbiaiak akarják őket elkapni

Pucérra vetkőzve támadt rá egy migráns olasz rendőrökre