Tudatlanságból erőszakolnak a migránsok a baloldali olasz jogász szerint

Hihetetlen mondatokkal védte egy olasz ügyvédnő a Riminiben brutális nemi erőszakot elkövető migránsokat egy biztonsági konferencián, egy afrikaitól nem lehet elvárni szerinte, hogy tudja azt, hogy Európában nem lehet a nőket megerőszakolni a strandon.

Augusztus 26-án éjjel brutálisan megerőszakolt négy afrikai migráns egy fiatal lengyel turistát Rimini strandján, miután a barátját brutálisan összeverték, és lefogták, hogy ne tudjon segíteni a nőnek. Az eset óriási felháborodást váltott ki egész Olaszországban, a baloldali nagy megmondó nők azonban inkább cak arra terelték a témát, hogy minden erőszak elítélendő, és nincs különbség a migránsok és olaszok által elkövetett erőszak között.

Végül Carmen di Genio baloldali ügyvédnő egyenesen arra vetemedett az eset vonatkozásában szeptember közepén a felszólalásában a Nemzeti Találkozón a Biztonságról és a Jogról, hogy kijelentse azt, hogy nem lehet elvárni az afrikaiaktól, hogy tudják azt, hogy Olaszországban nem lehet ilyet tenni.

“Nem követelhetjük meg azt, hogy egy afrikai tudja azt, hogy Olaszországban egy strandon nem lehet megerőszakolni egy személyt, valószínűleg nem  ismeri ezt a szabályt” - mondta szó szerint az európai  jogrend “érzékeny” védelmezője.

Az ügyvédnő, aki egyben a salernoi Fellebezési Bíróság Egyenlő Esély Bizottságának is a tagja, az államjogról, az egyes országokban meglévő jogi hiányosságokról, a terrorizmusról és az integráció beszélt egyébként találkozón, amikor kifejtette a fenti véleményét a strandon történt augusztusi csoportos nemi erőszakra utalva.

Carmen di Genio számára tehát csupán a nyugat hibája minden bűntény, amit elkövetnek a migránsok, mert rendesen meg kell nekik tanítani az itteni szabályokat…

Tehát ezek után ha egy migráns megerőszakol egy nőt, jusson eszünkbe a baloldali szakértői “ige”, hogy ő csupán tudatlanságból tette azt, mert nem tudhatta szegény, hogy Európában ezt nem lehet megtenni. És sajnáljuk őt Carmen di Genioval együtt nagyon, de nagyon, hogy nem tanította meg neki ez a gonosz nyugat, hogy itt ilyenek a törvények, és nem segítette elő megfelelően az integrációját.

Matteo Salvini, az Északi Liga vezetőjének azonban az ügyvédnő szavairól inkább az jutott az eszébe, hogy Olaszországban már végképp kitört az őrület, és kórházba kellene őt vinni. De hát már csak ilyenek ezek a “jobboldali rasszisták”, akik nem az európai állampolgárokat hibáztatják azért, ha megerőszakolják, kirabolják, felrobbantják, stb., őket a migránsok, hogy lám-lám nem tanították meg nekik kellőképpen, hogy Európában ilyeneket nem igen tesznek a rendes emberek.

Carmen di Genio felé igazából már csak egyetlen kérdés maradt, hogy szerinte mennyi idő is kell ezeknek az afrikaiaknak, hány áldozat keserű szenvedése, hány kulturális közvetítő, hány integrációs tréning, és így tovább, hogy megtanulják az európai élet szabályait. A Riminiben erőszakoló szörnyek közül speciel három már Olaszországban született, a fő kolompos kongói pedig már jó két éve integrálódott ott szuper baloldali befogadó központokban havi egy millió líra összegért állami pénzen.

Meglátjuk, hogy a különleges érzékenyítő tréningeken edződött olasz bírók végül is hogy ítélkeznek majd az ügyben, de mindenesetre nincs mit csodálkozni ilyen és hasonló baloldali megnyilvánulások után azon, hogy az augusztusi hírhedt eset óta nemhogy csökkent, hanem éppen hogy megnőtt a migránsok által elkövetett nemi erőszakok száma Olaszországban. Végül is még a neves jogász is őket mentegeti, hogy nem ismerték a törvényt szegénykék, így joggal számíthatnak enyhe ítéletre, vagy akár még felmentésre is, bármit is követnek el.





Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Merénylet gyanús a Sea Watch 3 engedély nélküli kikötése Lampedusa szigetén

Szabad utat adott az NGO-s hajóknak egy olasz bíró, de most meg a líbiaiak akarják őket elkapni

Pucérra vetkőzve támadt rá egy migráns olasz rendőrökre