26 éves migráns erőszakolt meg idős olasz nénit Bari körzetében

Egyre gyakrabban mutatják már ki a migránsok a foguk fehérjét Olaszországban is, és egyre több olyan horrorcselekményt követnek el, ami nekik természetes, sőt egyenesen üdvös.

Gioia del Colle egy 28 ezer fős dél-olasz város Bari közelében. Az interneten rákeresve oldalakon keresztül csak hotelekről, múzeumokról és más turistáknak való információkról szólt  mostanáig a google keresője vele kapcsolatban Azonban egy nigériai menedékkérőnek “köszönhetően” az olasz városka vasárnaptól bekerült a fő országos bűnügyi hírek közé.

A 26 éves nigériai migráns, aki menedékkérőként éldegélt Bari befogadó központjában, olasz tanulás és más hasznos elfoglaltságok helyett sok más olaszországi migránshoz hasonlóan inkább kéregetéssel töltötte az idejét. Így jutott el a Bari közelében fekvő Gioia del Colle egyik szupermarketje elé, ahol koldulással egészítette ki a zsebpénzét, amit az olasz államtól kap a teljes ellátása mellé.  

Az olaszok általában sajnálják őket, és megbíznak bennük. Ez lett egy 75 éves olasz néni veszte is, és a kulturális különbségek, amit próbálnak elkendőzni, úgy a migránsok segítői, mint maguk a migránsok is, a minden vallás és minden kultúra azonos lényegében, balliberális, összeurópai, ideológiai hazugság propagandával. Ez utóbbi esetében igazából nehéz eldönteni, hogy valami mély tudatlanságból származik-e valójában, vagy valami rejtett tudatos ártó szándékból, de mindenesetre egyet több áldozatot szed Nyugat-Európa-szerte.  

A fiatal nigériai a közért előtt felajánlotta a néninek, hogy segít neki hazavinni a csomagját egy kisebb összegért. Ez még bele is illett volna a segítségre szoruló, rendes migránsok, és  a szolidáris olasz néni csoda propagandába, csakhogy a nigériai férfiből előtörtek a felszíni máz alól a kulturális gyökerei. Így azon módján jól megverte és többször meg is erőszakolta a szerencsétlen olasz nénikét, akinek a kulturális tapasztalatai szerint az ilyen lehetetlen, ezért gyanútlanul még a lakásába is beengedte az idegen fiatalembert.

A néninek a sérülései ellenére még volt annyi ereje, hogy értesíteni tudta az egyik fiát, aki szólt a rendőrségnek. Hamar rá is találták az erőszakolóra, akinek annyira természetes volt a tette, hogy dolga végzetével vissza is tért a közért elé pénzt keresni. Őt letartóztatták és Bari börtönébe vitték. A néni kórházban van, állapota súlyos.

Források:



Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Merénylet gyanús a Sea Watch 3 engedély nélküli kikötése Lampedusa szigetén

Szabad utat adott az NGO-s hajóknak egy olasz bíró, de most meg a líbiaiak akarják őket elkapni

Pucérra vetkőzve támadt rá egy migráns olasz rendőrökre