Soros & társai hitelével jönnek a migránsok

Közben pedig Bangladesben teljes falvak mennek tönkre miatta, és sokan lesznek öngyilkosok is.

Franco Fracassi valóban független oknyomozó újságíró február végén az internetes Pandora Tv csatornán fedte fel a világ legnagyobb NGO-ja, a Brac (Bangladesh Rural Advancement Committee) szerepét a migráció finanszírozásában. Az eredetileg bangladesi illetékességű, mára azonban már nemzetközivé vált civil szervezet egyik fő tevékenysége a migráció szervezése. Ez egyáltalán nem titkos, saját honlapjukon részletesen számolnak be róla.

Az olasz újságíró azonban észrevette azt a “részletet”, amely rávilágít arra az igazából máig tisztázatlan kérdésre, hogy honnan is van pénzük a dél-ázsiai szegény migránsoknak Európába jönni. A Brac mikrohitelekkel is segíti őket eme vállalkozásukban, amellyel fedezni tudják az utazás közben felmerült költségeiket. Fracassi szerint azonban ezt a hitelt sokan nem tudják visszafizetni, így elveszik tőlük, illetve az otthon maradó családjaiktól a földjeiket. Ennek következtében szinte az összes falu tönkremegy, ahova csak a Brac migráció szervező ügynökei beteszik a lábukat, és sokan lesznek öngyilkosok is.

Az NGO, amelyet az a Sir Fazle Hasan Abed alapított, aki “véletlenül” a Soros-féle Nyílt Társadalom Alapítvány tagja is, nem önmagában áll, hanem együtt dolgozik a Brac Bankkal és a Delta Brac Housing Financial Corporation Ltd. ingatlanos céggel. A Brac Bank bonyolítja a migrációs hiteleket, valamint ezenkívül még az általuk beszervezett bevándorlók hazautalásaiból is részesednek.


A képen: Földközi-tengeren NGO-s hajóra váró migránscsónak

Fracassi feltárta, hogy 2016-ban csupán ez utóbbi a Bracnak és a feltehetően hozzá hasonló cégeknek 60 milliárd eurós bevételt jelentett csak Afrikára levetítve. Ezért a tevékenységért a hazautalások 10-15 %-át nyeli le a bank, ami hatalmas profitrátát jelent ebben az ilyen jellegű banki műveletek viszonylatában. Ha valaki nem tud fizetni, akkor is jól jár a Brac, mert az elvett földeket pedig ingatlanos szervezete tudja jól hasznosítani.


A Brac a honlapján úgy állítja be magát, mint aki a szegények nagy segítője, de ezt már megszoktuk, hogy “filantrópéknál” ez a fogalom különleges jelentésben szerepel. Az olasz újságíró beszámol arról is, hogy a 120 ezer munkatárssal rendelkező “civil szervezet” emberei a falvakat járva győzik meg az embereket arról, hogy “emigráljanak”, vagyis menjenek más országba dolgozni az ő segítségükkel.

Az így beszervezett gazdasági migránsokat aztán az európai Soros szervezetek, a baloldali és gyakran még jobboldali politikusok is, valamint Ferenc pápa is a püspökei nagy részével háborús menekülteknek és szegény éhezőknek állítják be, érzelmileg zsarolva így az EU lakosait. Ezt éveken át be is vették az EU lakói, de mára már egyre több embernek kezdett el kinyílni a szeme, hogy valahogy ezek a “szegény menekült éhezők” szinte kizárólagosan igen jól táplált fiatal férfiak.

Franco Fracassi most egy új szemszögből is rávilágít arra, hogy ez miért is van így, továbbá azt is tényekkel alátámasztva fedi fel, amit már eddig is sejteni lehetett, hogy mekkora hatalmas profitot hozó rafinált üzlet is a migráció a globális elitnek annak minden részletében. Nyoma sincs benne semmilyen jótékonykodásnak, hanem sokszorosan megfizettetik azt magukkal a bevándorlókkal és a befogadó államok lakosaival is.

Ez utóbbiak adóiból tartatják ugyanis el az általuk beszervezett migránsokat menedékkérőknek beállítva őket a képzésük idejére, amely ha sikeres lesz ne talán, akkor éppen azokat szorítja a munkaerőpiacról, akik azt finanszírozták. Miközben szó sincsen semmiféle menekülésről, komoly banki ügynöki meggyőzés tudja csak útnak indítani az ún. “menedékkérők” egy jó részét a jelek szerint. Az összes többi civil jótékonyságnak beállított ténykedés pedig, mint például az ingyenes oktatás, csak a köret a kliensek bizalmának a megszerzéséhez.

Az olasz oknyomozó újságíró tényfeltárása rámutat arra is, hogy a globális elit üzleti manőverezéseit szintén csak egy globális rálátással lehet egyáltalán felfogni.

A Brac Bangladesen kívül még 10 másik ázsiai és afrikai országban is működik közvetlen, köztük Pakisztánban és Afganisztánban is. Ezenkívül 2018-ban a Brac egy másik nagy NGO-s mogullal, az Osiris Grouppal is partnerségi szerződést kötött a világ további ilyen és hasonló “elmés” üzleti fejlesztésére, így van még bőven mit megérteni a globális elit machinációiból és terveiből.

Habár Soros azt állítja, hogy az általa elképzelt nyitott társadalom megvalósítása elhozza majd a glóbuszunkra, habár nagy áldozatok árán, az oszíriszi jó világot, de ez igen kétséges. Egyelőre az még csak neki és társainak hozott még több pénzt, míg másoknak csak az egyre több szenvedés jut belőle. De Pandora szelencéjében a bajokon túl ott van remény is.

Források:

https://voxnews.info/2019/03/01/pandoratv-chi-guadagna-tre-volte-sugli-immigrati-video/

https://www.youtube.com/watch?v=di15CyzABBg

http://www.brac.net/migration-programme

https://en.wikipedia.org/wiki/BRAC_(organization)

https://www.macrolibrarsi.it/autori/_franco-fracassi.php

https://www.findevgateway.org/announcement/brac-and-osiris-group-launch-impact-fund-bangladesh-and-other-frontier-markets

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Merénylet gyanús a Sea Watch 3 engedély nélküli kikötése Lampedusa szigetén

Szabad utat adott az NGO-s hajóknak egy olasz bíró, de most meg a líbiaiak akarják őket elkapni

Pucérra vetkőzve támadt rá egy migráns olasz rendőrökre