Jézus jön a migránshajókon olasz érsek szerint

Tovább folytatja a migrációs propagandát az olasz katolikus egyház, Agrigento érsekének minden migráns Jézus. Az olaszok azonban egyre többször szembesülnek a migránsok nem éppen jézusi viselkedésével. Így az 59 %-uk egyetért a kikötőik lezárásával az NGO-s hajók előtt minden migrációpárti prédikáció ellenére.

Francesco Montenegro érsek tegnap Agrigento városa védőszentje ünnepe alkalmából igyekezett felrázni hívei lelkiismeretét minden bizonnyal az elmúlt napok tragikus eseményei miatt, amely során 170 migráns vesztette újból életét a líbiai vizeken az embercsempészek kegyetlen módszere miatt. De az érsek szerint ezért a hívei is felelősek, így jó kis fejmosást tartott nekik, hogy a bevándorlók ugyanolyanok, mint ők, és ugyanolyan bánásmódra is van joguk. Sőt aki nem fogadja, be őket, az egyenesen Istenben sem hisz.


A képen: íme a migránsok, akik valójában Jézusok Agrigento érseke szerint

"A migránsok, szegények, a hitünk hőmérői. Nem befogadni őket, a  szívünket bezárva előttük, az annyi, mint nem hinni Istenben. Jézus jön  a csónakon hozzánk, ő van abban az emberben és gyermekben, amelyik a tengerbe fulladva veszti el az életét, és Jézus az, aki a szemetes kukákban egy kis élelem után kutat" - szólt a prédikáció.

Az érsek szerint nemcsak a kés és pisztoly öl, hanem a közöny is, így nem lehet félrenézni, amikor annyi férfi, nő és gyermek veszti az életét a tengeren. Ilyen és hasonló szavakkal ostorozta híveit, és tulajdonképpen ezzel beállt azok sorába, akik az olasz kormányt és olaszokat teszik legújabban felelőssé a migránsok tengeri haláláért.

Az NGO-k ás a migrációpártik az elmúlt napokban igazi és valóságos kommunikációs hadjáratot indítottak az olasz kikötőket a civilek hajói előtt lezáró olasz kormány ellen, őket okolva a bevándorlók halálárt azokon a líbiai vizeken, amelyek fölött semmi joguk nincsen. Szerintük ugyanis az okozza a tragédiákat, hogy nem vihetik az NGO-s hajók a migránsokat Olaszországba, holott amikor szabad ki- és bejárásuk volt az olasz kikötőkbe, akkor is ezt történt.

Az olaszok azonban a jelek szerint nem igen látják meg Jézust a migránsokban különös módon, azért is mert, azok egyre inkább pokollá teszik a mindennapjaikat. Csak a mai nap krónikája szerint is sok bevándorló egyáltalán nem jézusi módon viselkedik az olaszokkal. Ma 11 órakor Nápoly központjában egy afrikai migráns találomra ütötte-verte a járókelőket. Vasárnap este Lecco pályaudvarán bevándorlók verték meg a kalauzt és két biztonsági őrt. Tegnap délután pedig egy észak-afrikai migráns pucérra vetkőzve készült rávetni magát egy kutyáját sétáltató olasz lányra Szardínia egyik híres tengeri üdülőhelye strandján.

És sajnos ilyen és hasonló események kezdenek egyre jobban az olasz hétköznapok részévé válni. Az olaszok többsége így a hozzájuk érkező illegális bevándorlók számának a drasztikus lecsökkentésében látja az egyik lehetséges kiutat a migránskrízisből. Egy június közepén végzett közvélemény kutatás is azt mutatja, hogy az olaszok 59 %-a egyetért az ország kikötő lezárásával az NGO-s hajók előtt.

Az olasz katolikus papoknak is inkább a migránsoknak kellene tréningeket tartani valójában a jézusi viselkedésről az olaszok nyüstölése helyett. Ha már egyáltalán találnának olyanokat köztük, akik arra fogékonyak.

Források:

http://www.ilgiornale.it/news/cronache/migranti-cardinale-avverte-ges-che-viene-su-barcone-1547740.html

https://www.agensir.it/quotidiano/2018/7/2/migranti-card-montenegro-agrigento-non-accoglierli-e-non-credere-in-dio/

http://www.ilgiornale.it/news/cronache/napoli-passanti-aggrediti-africano-intervento-militari-ferma-1547747.html

http://www.ilgiornale.it/news/cronache/stranieri-ubriachi-prendono-pugni-capotreno-e-vigilantes-1547742.html

http://www.ilgiornale.it/news/cronache/magrebino-si-spoglia-e-tenta-stuprare-donna-spiaggia-1547406.html

http://www.liberoquotidiano.it/news/politica/13350817/sondaggio-nando-pagnoncelli-porti-chiusi-trionfo-matteo-salvini-sostegno-elettori-partito-democratico.html




http://blog.ilgiornale.it/puglisi/2018/07/02/bambini-morti-lultima-arma-dei-mondialisti-contro-salvini/

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Merénylet gyanús a Sea Watch 3 engedély nélküli kikötése Lampedusa szigetén

Szabad utat adott az NGO-s hajóknak egy olasz bíró, de most meg a líbiaiak akarják őket elkapni

Pucérra vetkőzve támadt rá egy migráns olasz rendőrökre