A sorosista Malema fehérek és indiaiak ellen úszít Dél-Afrikában


A progresszív, marxista, genderista és globalista “no borders” szemléletű EFF párt vezetője szerint még mindig rasszizmus van a hazájában, amit meg kell szüntetni.

A dél-afrikai szélsőbaloldali Economic Freedom Fighters (EFF), magyarul a Gazdasági Szabadság Harcosai párt vezetője, Julius Malema szerint nincs többé helye a fehér és indiai szupremáciának, azaz vezető szerepnek, fölénynek az országában. Erről a pártja magalapításának 5. évfordulójának ünnepén beszélt Eastern Cape-ben. Malema egyben arra is felszólította a több ezres számban összegyűlt híveit, hogy harcoljanak a rasszizmus minden formája ellen, kövessék el azt bár fehérek, avagy indiaiak.




A képen: Julius Malema, dél-afrikai szélsőbalos politikai vezető

Malema és pártja nem kevesebbről híres, minthogy ők indítványozták a dél-afrikai parlamentben a fehérek földjének kompenzáció nélküli elvételét, amelyet hosszas huzavona után 2018. február 27-én is fogadtak Cyril Ramaphosa, az új miniszterelnök beiktatása után néhány nappal.

Ehhez azonban szükség volt a nagy filantróp Soros György segítségére is, aki már 1979. óta aktívan hálózza be Dél-Afrikát eszméivel és szervezeteivel. Így sikerült korrupció vádjával eltávolítania korábbi miniszterelnököt Jacob Zumát. Ebben is Malema pártja járt élen, és akciójukban bőszen támogatta őket a Soros-féle Nyílt Társadalom Alapítvány által Dél-Afrikában alapított két egyetem is, amelynek képviselői egyenesen arról értekeztek, hogy Zuma maffia stílusú országgá változtatta át hazáját.

Ramaphosa azonban annyira nagyon bejön filantrópéknak, hogy az üzleti és “jótékonysági” birodalom utódlásának nagy várományosa, Soros Alexander egy 2018. szeptember 28-ai twitter bejegyzésében egyenesen a “demokratikus reformok és a jó kormányzás jelzőfényének” nevezte meg őt, és nem csak az “nemcsak Dél-Afrika, hanem az afrikai kontinens és az egész világ” számára. Az új miniszterelnök a Nelson Mandéla-féle Afrikai Nemzeti Kongresszus politikusa, amelyből az EFF is kinőtt annak egy szélsőséges elhajlásaként.




A képen: Sorosék a dél-afrikai miniszterelnökkel

Amíg azonban Mandéla Dél-Afrika népeinek békés multikulturális együttélését hirdette, addig az általa alapított párt ifjúsági tagozatának korábbi vezetője, Julius Malema már egyáltalán nem annak a híve a jelek szerint. Az szabad gazdaság eme nagy harcosa, akit a “The Herald” zimbabwei napilap szerint Soros Nyílt Társadalom Alapítványa anyagilag is támogat, igen ellenséges módon támadja országa minden nem Afrikában régóta őshonos nem fekete lakosát, legyen az kínai, indiai, fehér bőrű, stb.

A youtube-on hemzsegnek Malema durvábbnál durvább rasszista megszólalásai, ami persze a “haladók” számára nem az, mivel rasszista afrikai nekik soha nem lehet, csak mindig a fehérek, vagy immár az indiaiak is. A szabad gazdaság és a határok nélküli Afrika és világ harcosa egyik vele készült 2018-as interjúban például azt tudatta, hogy nem szólították fel a fekete népeket a fehérek megölésére, legalábbis egyelőre még nem. De a jövőben nem tudja garantálni azt, hogy mi lesz. Kitörhet akár egy nem vezetett anarchia is. Egy másikban pedig arról beszélt, hogy a fehérek örüljenek annak, hogy csak a földjeiket veszik el, és nem irtják ki őket.

Mindezek után csak annyit lehet megállapítani, hogy “vigyázó szemeink Dél-Afrikára vessük”. Ott készül most a jövő sorosi nagy szuper társadalmának prototípusa, “a demokratikus reformok és a jó kormányzás” mintaképe az egész világ számára.

Forrása:

https://ewn.co.za/2018/07/29/malema-there-s-no-place-for-white-indian-supremacy-in-sa

https://www.effonline.org/about-us

https://af.reuters.com/article/africaTech/idAFKCN1GB23N-OZATP

https://www.theguardian.com/world/2017/aug/05/jacob-zuma-secret-ballot-anc-enemies-topple-a-president

https://www.theguardian.com/world/2018/feb/14/who-is-cyril-ramaphosa-south-africa-president

https://twitter.com/AlexanderSoros/status/1045611070465794048

https://www.herald.co.zw/sa-oppositions-shadow-foreign-policy/

https://www.youtube.com/watch?v=a-ARDJ3X-z0

https://www.youtube.com/watch?v=5z5c2-Wh8KY

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Merénylet gyanús a Sea Watch 3 engedély nélküli kikötése Lampedusa szigetén

Szabad utat adott az NGO-s hajóknak egy olasz bíró, de most meg a líbiaiak akarják őket elkapni

Pucérra vetkőzve támadt rá egy migráns olasz rendőrökre