Menekültnek adta elő magát a terrorista Irakban

Egy jazidi lány, akinek sikerült elmenekülni az Iszlám Állam fogságából, a facebookon ismerte fel az őt többször is eladó rabszolgakereskedőt azok között, akikkel a terrorszervezet karmaiból kiszabadult menekültként készítettetek riportot Irakban.

Ivana Waleed, aki korábban az Iszlám Állam szexrabszolgája volt, alig akart hinni szemeinek, amikor a meglátta a magát menekültnek állító terrorista férfit a riportban. A facebook oldalán írta meg egy bejegyzésében, hogy biztosan felismeri a férfit, mivel többször is eladta őt, és soha többé nem fogja elfelejteni az arcát.

“Ő az, - jelentette ki az iszlám államos férfi fotóját megosztva az oldalán - Abi Alinak hívta magát, és ő volt a felelős több ezer jazidi lány adásvételéért. Én is egy voltam közülük, és engem az egyik barátjának adott el.”

Jazidi lány és kínzója.jpg


A közösségi médiában tett nyilatkozatát követően az egyik szatellit kurd tévécsatorna, a Rudaw  interjút is készített a vele. Ivana, aki most Németországban él menekültként, azt kéri az iraki államtól, hogy tartóztassák le a férfit, azért is, mert sok jazidi lány hollétéről tudhat. Kész akár Irakba is elutazni, hogy tanúskodjon ellene.

Ez egy újabb megrázó bizonyítéka annak, hogy hogyan szivárognak be az értelmetlen halált és szenvedést osztó terroristák a menekültek közé, azonban Brüsszel nem hajlandó erről tudomást venni továbbra sem. Olivier Roy, az EU által finanszírozott firenzei Európai Egyetem Intézet tanára éppen a héten  is arról beszélt az egy olasz lapinterjúban, hogy nem jönnek iszlamista harcosok a migránsok között

Olivier Roy esete is azt mutatja, hogy az EU szakértői egyszerűen nem vesznek tudomást a tényekről, és a lehetséges lehető minden formában tagadják azt, hogy a menedékkérők közé vegyülnek a terroristák még olyan súlyos terrortámadás után is, mint az elmúlt hét katalóniai iszlamista merényletei. Annak ellenére teszik ezt továbbra is, hogy az elmúlt években sok olyan személyről, akik már itt Európában követtek el terrorcselekményt, bizonyosodott be teljesen hivatalosan, hogy magukat menekültnek álcázva érkeztek ide, majd parancsot kaptak, és támadtak.

Az EU vezetőinek semmilyen jelzés nem elég arra, hogy véget vessenek a migránsok Európába áramlásának, akik között bár olyan igazi menekültek is érkeznek, mint a hírben szereplő jazidi lány. De meddig lesz ő is védett még itt akár Európában is, ha egyszer a migránsok Allah Akbar kiáltással jönnek már a gumicsónakokon.

Olivier Roy szerint, már csak az Iszlám Állam maradt azoknak, akik a globális világrend ellen küzdenek, ehhez ma már a kommunistává válás sem elegendő. Az egyetlen módja ma annak, különösen egy nő esetében, hogy szakítson az apák hagyományaival, ha muszlimmá válik, állította még az EU-s intézmény tanára a lapinterjúban.

“Amikor valaki szakít a társadalommal, akkor erőszakos. Nincsen kapcsolat az iszlám és az erőszak között, és az Iszlám Állam egy erőszakos mozgalom, amely az egész társadalommal száll szembe, és az egész világrenddel. Korábban a szélső baloldal volt az út arra, hogy elpusztítsák a társadalmi rendszert, ma az Iszlám Állam az” - mondta még Roy.

Arról aztán már nem beszélt, hogy hogyan is tudja megállítani a társadalmi rendnek ezt az elpusztítását az Európai Unió, csak arról, hogy szerinte  nem lehetséges megállítani a migránsokat, különösen akkor nem, ha polgárháborús övezetekből jönnek, és hát úgysem jönnek köztük a terroristák...

Források:





Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Merénylet gyanús a Sea Watch 3 engedély nélküli kikötése Lampedusa szigetén

Szabad utat adott az NGO-s hajóknak egy olasz bíró, de most meg a líbiaiak akarják őket elkapni

Pucérra vetkőzve támadt rá egy migráns olasz rendőrökre