Nemi erőszak szülőszobán, migránsabszurd Rómában



Miközben a baloldali propaganda folyton azt szajkózza, hogy nincs kulturális különbség az őshonos európaiak és a migránsok között a nőkkel való bánásmódban, addig a védenceik egyre megdöbbentőbb módokon és helyeken követnek el nemi erőszakot nők ellen. Gyakorlatilag Olaszországban már nem marad hely a nők számára, ahol nyugton lehetnének tőlük, legyen az akár szülőszoba, eddig biztonságos park, és így tovább.

December 31-én délután egy 38 éves szomáliai férfi lopózott be egy római kórház szülészeti osztályra, ahol egy 43 éves nőt kezdett el tapogatni nem sokkal a szülés előtt. Az afrikai férfi ápolónak öltözött be, és így tudott a nő közelébe férkőzni. Először csak kérdezgette a nőt, hogy hogyan érzi magát, majd később miközben a nő combjait fogdosta a szülőszobán, önkielégítést végzett.



Az olasz nőt a még rosszabbtól csak az mentette meg, hogy észnél volt, és sikerült felhívnia magára a figyelmet, így egy orvos és két ápoló is hamarosan megjelent a színen. Ekkor az afrikai férfi próbált elmenekülni, de a kórház biztonsági őrei elkapták, majd a rendőrség letartóztatta. Teljesen elképesztő, hogy hogyan jut egyáltalán eszébe egy férfinek egy vajúdó nőt szexuálisan zaklatni, de a szomáliai Ali Abdellának ez nem jelentett gondot.

A szomáliai erőszakoló ügyvédje pszichiátria vizsgálatot kért a védence számára, Alessandro Meluzzi, az olasz iszlamizáció ellenes párt vezetője szerint azonban valójában nem lelki problémáról van szó, hanem eltérő kulturális identitásról. Az esetet elsősorban antropológiai szempontból kell megvizsgálni szerinte, mivel azokban a kultúrákban ahonnan a bevándorlók érkeznek a nők elleni erőszak nem bűn, és ezen az alapon már mentettek is fel bírók több esetben ias Nyugat-Európában szexuális bántalmazás miatt migránsokat. Tudomásul kell vennünk, mondta még el az ortodox pap, hogy ilyen esetek egyre gyakrabban elő fognak fordulni a multikulturális társadalmakban, mivel a bevándorlók kultúrájában egy nő, aki éppen egyedül van, az szabad préda.

A római nők szexuális erőszak kálváriája a migránsokkal azonban ezzel az esettel még csak nem is ért véget az új év fordulóján és első napjaiban. Tegnap a Termini pályaudvar rendőrállomásán tett feljelentést egy 30 év körüli olasz nő, hogy a metró mozgólépcsőjén molesztálta őt egy ismeretlen férfi a szoknyája alá nyúlva és az intim részeit fogdosva. A nő által adott személyleírás alapján egy órán belül már meg is találták az őt szexuálisan zaklató férfit az egyik közeli téren aludva. Kiderült róla, hogy 27 éves tunéziai állampolgár, aki nem rendelkezik Olaszországban bejelentett lakhellyel, de volt már elítélve. Az áldozat kétséget kizáróan be tudta őt azonosítani, így letartóztatták.





Január 2-én pedig még mindig Rómában az Acquedotti parkban egy 30 év körüli bangladesi férfi lehúzott nadrággal jelent meg egyszercsak váratlanul egy 35 éves olasz nő előtt. Elkezdte őt tapogatni, majd próbálta is őt a bokrok tuszkolni. Szerencsére a nőnek sikerült tőle elmenekülnie, és azonnal értesítette a rendőr férjét, aki több kollégájával együtt hamarosan meg is érkezett a helyszínre. Így derült ki, hogy a migráns tovább folytatta útját és szexuális ámokfutását a parkban, mivel az oda kiérkező járőrök éppen egy játszótéren az ott játszó kislányok előtt maszturbálva kapták el őt.

Az Il Giornale olasz jobboldali lap hírportálja már egyenesen nők elleni erőszak vészhelyzetről beszél a fenti esetek kapcsán Rómában, és sajnos jogosan, mivel ilyen rövid idő alatt ennyi szexuális zaklatásról eddig még nem szólt fáma. És még csak az év elején tartunk…

Ez még talán azokat a sorosista magyar hírportálokat és migránsvédőket is nehéz helyzetbe hozná, akik minden bevándorlók által elkövetett nemi erőszakra reflexből azt reagálják, hogy a helyiek is ugyanazt teszik. Még a legmélyrehatóbb kutatómunka mellett is lehetetlen lenne mondjuk Budapesten nyomára akadni egy nemi erőszaknak egy szülőszobán, majd néhány napra rá pl. a Margitszigeten. Továbbá itt a még csak a metró mozgólépcsőjén sem kell tapperoló férfiaktól tartania egy nőnek még 10 óra magasságában sem. Ezt a jelenséget Olaszország is vitathatalanul a migránsokkal importálta be az olasz városokba, és az ottani helyzet a bevándorlók számának a növekedésével csak egyre romlik, bár a fősodratú baloldali média ott is próbálja vagy egyenesen eltitkolni az ilyen híreket, vagy tompítani jelentőségüket pl. a legdurvább részeket kihagyva belőlük.

Források:

http://www.ilgiornale.it/news/politica/immigrati-roma-allarme-stupro-1479410.html

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Merénylet gyanús a Sea Watch 3 engedély nélküli kikötése Lampedusa szigetén

Szabad utat adott az NGO-s hajóknak egy olasz bíró, de most meg a líbiaiak akarják őket elkapni

Pucérra vetkőzve támadt rá egy migráns olasz rendőrökre