Ausztrál imám felfedte Weinstein erőszakolásainak okát

Egy ausztrál imám, Shiekh Zainadine Johnson is hozzászólt a Weinstein botrányhoz. Szerinte a nőknek kell hidzsábot hordaniuk azért, hogy a férfiak ne induljanak be rájuk, mivel a férfiak, bár kellene, de valójában nem képesek uralni a vágyaik, amint azt a világhírű filmes mágnás esete is mutatja.

Az imám november 2-án a facebook oldalán osztotta meg követőivel magvas gondolatait az amerikai producer zaklatási és erőszakolási botránya kapcsán, amelynek híre az egész világot bejárta. Az ausztrál rocksztárból muszlimmá átvedlett Zainadine így kommentálta az ügyet közösségi oldalán:

“A férfiaknak képesnek kell lenniük uralkodni magukon! Ez az általános érv az muszlim fejkendő ellen. Teljesen egyet értek, a férfiaknak képesnek kell uralni magukat, de a tények azt bizonyítják, hogy sokan közülük erre ne képesek, ezért van az, hogy a hidzsábra szükségük van a nőknek.


Fenti tézisét Zainadine imám a queenslandi mecset fejeként a péntek esti beszédében is előadta a híveknek.

Tavaly még ugyanaz a Dailyi Mail, amelyik most már keményvonalasnak mondja Zainadine imámot, megpróbálta őt egy jópofa, sportot kedvelő, szörföző, autentikus ausztrál életet élő, mérsékelt muszlimként bemutatni, aki majd kinyitja a világ szemét arra, hogy a sharia, az iszlám jog, valójában egy üdvös dolog. Idén azonban az imám azon kívül, hogy igazából a nőket hibáztatja azért, ha megerőszakolják őket, még arra is felszólította a híveit, hogy tartózkodjanak a karácsony megünneplésétől. Bár a Karácsony alapjában véve fényünnep, vagyis az isteni fény és jóság győzelmének az ünnepe a sötétség és a gonoszság, ami igazából minden vallásnak is célja lenne. Továbbá óvja a nőket mindenféle ékszer utcai viselésétől is, azokat csak otthon viselhetik a férjük előtt.  

Végül is elegendő lenne Weinseteinnek és a hozzá hasonló fazonoknak csak lazán áttérni a muszlim hitre, sharia hívővé válni, és máris senki sem vetné azt a szemükre, ha nőket zaklatnak és erőszakolnak, hiszen máris nem ők lennének a felelősek azért, ha a vad kéjenc előugrott belőlük alkalomadtán, hanem az adott nő, mivel nem volt rajta hidzsáb.

Zainadine imám szavai újfent rávilágítanak arra, hogy teljesen lehetetlen az, hogy a muszlimok úgymond integrálódjanak a nyugati világba, és ténylegesen megtanulják uralni az ösztöneik, mivel az eszük ágában sincs, mert a vallásuk és az imámjaik mást tanítanak nekik. Így minden nőt, aki fejkendő nélkül jár, nyugodtan letámadhatnak, a közösségeik őket fogják védeni, és a nőket elítélni.

A Daily Mail utalt egy másik muszlim vezető szavaira is a fejkendő viselését illetően. Sheikh el-Din-al-Hilaly 2006-ban egyenesen a macska és hús példáját hozta fel annak a megvilágítására, hogy mi is történik akkor, ha nem visel egy nő hidzsábot az utcán, vagyis a férfiak számára éppen olyanok a nők fejkendő nélkül, mint a macskáknak a hús. Ez utóbbi már teljesen világossá teszi sok muszlim migráns viselkedését. Húsra ugró macskaként vannak ők alávetve ösztöneiknek, amint egy hidzsáb nélküli nőt meglátnak. Már csak az a kérdés, hogy hogyan lehet egy macskát leszoktatni arról, hogy ne egye meg a húst, amikor az feltűnik előtte. Hajrá integráció! Hajrá migránsokért ujjongó feministák!

Forrás:




Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Merénylet gyanús a Sea Watch 3 engedély nélküli kikötése Lampedusa szigetén

Szabad utat adott az NGO-s hajóknak egy olasz bíró, de most meg a líbiaiak akarják őket elkapni

Pucérra vetkőzve támadt rá egy migráns olasz rendőrökre