Szellemek miatt tüntettek a migránsok egy olasz faluban

Nigériai menedékkérőket hecceltek fel szerb sorstársaik, hogy a szállásukon szellemek vannak, ezért tegnapelőtt reggel elállták a Palmolit a külvilággal összekötő egyetlen utat.

Pénteken reggel 6 órától néhány órán át nem lehetett közlekedni a 900 fős dél-olasz kis települése fő útján, mivel azt teljesen eltorlaszolták az afrikai bevándorlók. Elsősorban nők vonultak ki azt utcára gyerekekkel. Szerb származású lakótársaik bosszúból, amiért nem kaptak személyi igazolványt, felizgatták őket, hogy szellemek vannak a számukra egy kolostorban kialakított befogadó központban.

Mintegy 14 szerb menedékkérőt néhány nappal az eset előtt helyeztek át Triesztből a kis faluba, és a nigériaiak babonáját használták fel a tiltakozásukhoz. Csütörtökön este ráadásul egy kisebb földrengés is volt a vidéken, így másnap reggel az afrikaiakat sikerült rávenniük arra, hogy a szellemek miatt még az utcára is kivonuljanak, mivel azért is azokat okolták.


A képen: a migránsok egy 2015-ös tüntetése Palmoliban

A megmozdulásnak végül a katonai rendőrök vetettek véget, és a szerbeket a helyi prefektúra áthelyezte Palmoliból egy másik helyre, valamint eljárást is indított ellenük közszolgáltatás akadályozása miatt. Arról egyelőre nem szól a fáma, hogy a nigériaiak hogyan dolgozták fel azt, hogy továbbra is együtt kell élniük a gonosz szellemekkel a szállásukon, amelyek időnként még földrengést is előidéznek a hitviláguk szerint.

Mindenesetre a globalisták által vészesen erőltetett multikulti újból kivillantotta a foga fehérjét, habár ezúttal még viszonylag vicces formájában.

Palmoliban egyébként már 2015-ben is tüntettek a bevándorlók. Akkor mintegy 40 afrikai férfi azt követelte, hogy minél hamarabb bírálják el a kérelmüket és adják meg nekik azokat a papírokat, amellyel szabadon mozoghatnak az EU-ban. A migránsok a kis olasz faluban a buszforgalmat is leblokkolták szintén a kora reggeli órákban, így nem tudtak annak lakói időben eljutni a munkahelyükre és az iskolába.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Merénylet gyanús a Sea Watch 3 engedély nélküli kikötése Lampedusa szigetén

Szabad utat adott az NGO-s hajóknak egy olasz bíró, de most meg a líbiaiak akarják őket elkapni

Pucérra vetkőzve támadt rá egy migráns olasz rendőrökre