Egy pakisztáni férfi két olasz kislányt molesztált játszótéren Biellában

Egy pakisztáni migráns két olasz kislányt zaklatott szexuálisan az észak-olasz város parkjában. Az eset hétfő délután történt, a rendőrséget a gyermekek anyukája értesítette. Olaszországban hosszú éveken át nagyon sikeres volt a baloldali “szolidaritás” propaganda, de a bevándorlók egyre jobban aláássák a korábbi nagy segítő kedvet az olasz emberekben az ilyen és hasonló tetteikkel.

A 44 ezer lakosú Biella Zumaglini parkjába vitte két kislányát játszani a szabadba egy olasz anyuka június 11-én délután. Azonban 4 óra körül egy 25 éves feltehetően részeg pakisztáni férfi zavarta meg a két gyermek felhőtlen játszótéri programját. A férfi a parkban bolyongva kötözködött az ott tartózkodókkal. Így jutott el a két kislányhoz is, akiket vulgáris és obszcén mutogatásokkal molesztált szexuálisan. Konkrétan a nemi szerveit fogdosta előttük. A dél-ázsiai férfi végül a rendőrségen a rendőrökre is rátámadt, ahol a kislányok anyukája feljelentést tett ellene. Így a mentőket is ki kellett hívni, akik bevitték őt a helyi kórházba, és benyugtatózták.



A képen: Biella Zumaglini parkja

Ilyen esetek a tömeges bevándoroltatás előtt egyszerűen elképzelhetetlenek voltak Olaszországban, különösen a vidéki városokban. Most meg a migránsokat már mindenhová szétszórta az előző baloldali kormány a “biztonság nevében”, ahova csak tudta . Így már szinte alig maradt az országban olyan település, ahol olyan nyugalomban élhetnének az emberek, mint a megérkezésük előtt. Ennélfogva sajnos egyre több olasz tapasztalhatja meg a multikulturális nyitott társadalom eme “csodálatos új világát”.

Nem csoda, hogy végül az olaszok most olyan kormány juttattak hatalomra, amelyik a napokban lezárta az olasz kikötőket a migránsokat beszállító NGO-s hajók előtt, mivel már torkig vannak velük és a baloldali fanatikusokat és az elitet leszámítva. Ez utóbbiak szinte egyáltalán nem is kerülnek kapcsolatba a védenceikkel, és teljesen érzéketlenek a többi olasz iránt, aki nap mint nap ki van téve a bevándorlók különféle zaklatásainak és bántalmazásainak.

Habár az előző baloldali kormány belügyminisztere, Marco Minniti is le akarta zárni a sorosista hajók előtt a kikötőket már tavaly nyáron is, de azt a katolikus kommunista Delrio infrastrukturális miniszter a parti őrség és a kikötők fejeként megakadályozta. Meggyőzte Minnitit arról, hogy elegendő jól szétosztani a migránsokat lehetőleg az összes településre juttatva belőlük, és akkor nem lesz semmi biztonsági gond.

De ez lett belőle! Csak a veszélyt és a bajt szórták szét velük oda is, ahol korábban annak nyoma sem volt.

Források:

http://www.ilgiornale.it/news/cronache/biella-pakistano-ubriaco-atti-sessuali-fronte-due-bambine-1539923.html

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Merénylet gyanús a Sea Watch 3 engedély nélküli kikötése Lampedusa szigetén

Szabad utat adott az NGO-s hajóknak egy olasz bíró, de most meg a líbiaiak akarják őket elkapni

Pucérra vetkőzve támadt rá egy migráns olasz rendőrökre