A migránsok csak rabszolgák Soros emberének

Soros György fő olaszországi embere, Emma Bonino ellen agitál a facebook oldalán egy marokkói származású olasz lány. Szerinte Bonino csak rabszolgának tekinti a migránsokat.
Kawtar Barghout 2 éves kora óta él Olaszországban. 18 évesen lett olasz állampolgár. Mérsékelt muszlimként a “Stop radikalizáció” szervezet képviselőjeként küzd a radikális iszlám irányzatok ellen. Padovában tanul jogot. Már januárban is nagyon a kiakadt a radikális olasz politikusra, Emma Bononira, amiért azt mondta, hogy az olaszoknak szükségük van a mindenképpen a migránsokra, mert nélkülük nincsen aki a földeken leszedje a paradicsomot és az olivabogyót.

Ekkor egy videoüzenetben Boninot, a +Európa párt vezetőjét egyenesen rasszistának nevezte ezen szavai miatt. Kawtar nagyon sértőnek tartja azt, hogy a migránsok csak ilyen munkára lennének képesek. Elmondta, hogy édesapja mér régóta munkásként dolgozik Olaszországban, és ő pedig egyetemre jár. A napokban pedig a közösségi médiában egy posztban figyelmeztette a migránsok gyerekeit arra, hogy ha Boninora szavaznak, akkor ő majd rabszolgaként fog velük bánni.


A képen: Emma Bonino Hófehérkét megmérgező boszorkényként

“Migránsok kedves gyermekei, szavazzatok csak rá, és ő majd elküld benneteket paradicsomot szedni, ha férfiak vagytok, és keltetőgépnek, ha nők, mert az olasz nők nem szülnek gyereket szerinte. A ő számára csak rabszolgák vagytok, illetve azok, akik csak vaginával rendelkeznek, de aggyal nem” - írta a marokkói olasz lány a facebook oldalán a Bonino ellenes bejegyzésben.

Kawtarral együtt még sok más régebben, legális úton érkezett bevándorló is ellenzi a mai baloldali liberális bevándorláspolitikát, amely lehetővé teszi azt, hogy bárki bejöjjön Európába papírok és ellenőrzés nélkül. Sokan közülük ezért a jobboldali pártokat támogatják, akik az illegális migráció megállítását ígérik.

Emma Bonino a Nyílt Társadalom Alapítvány nemzetközi igazgató tanácsának a tagjaként világ viszonylatban is Soros György egyik legközelebbi embere, és bár nemzetközileg nem igen ismert olasz politikus, befolyása az olasz politikára szinte felmérhetetlen. Valójában az olasz politikai élet egyik főszereplője ő, minden ügyben hatalmas média nyilvánosságot kap a véleménye. A radikális baloldali politikus jelenlegi pártja a +Európa a legnagyobb baloldali párttal, a Demokrata Párttal áll választási szövetségben.

Forrás:

http://www.ilpopulista.it/news/25-Febbraio-2018/23826/italo-marocchina-agli-immigrati-se-votate-la-bonino-vi-rendera-schiavi.html

http://www.la7.it/omnibus/video/kawtar-barghout-da-donna-araba-boldrini-mogherini-e-bonino-con-il-capo-coperto-fanno-un-grande-danno-04-01-2018-230710

https://www.youtube.com/watch?v=zykNYFBUGFI

http://www.ilgiornale.it/news/politica/bonino-senza-migranti-68mila-insegnanti-casa-1484923.html

http://www.linformale.eu/kawtar-barghout-il-wahabismo-sta-prendendo-piede-in-europa/

http://www.liberoquotidiano.it/news/personaggi/13296597/kwatar-barghout-marocchina-islam-laura-boldrini-federica-mogherini-emma-bonino.html

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Merénylet gyanús a Sea Watch 3 engedély nélküli kikötése Lampedusa szigetén

Szabad utat adott az NGO-s hajóknak egy olasz bíró, de most meg a líbiaiak akarják őket elkapni

Pucérra vetkőzve támadt rá egy migráns olasz rendőrökre