Migránsok követnek el tízből négy nemi erőszakot Olaszországban

Durván megdőlt az olasz baloldal azon álláspontja, hogy az olaszok több nemi erőszakot követnek el, mint a bevándorlók. Az erőszakolók 40 százaléka migráns a hivatalos statisztikai adatok szerint, míg a lakosságnak csak közel tíz százalékát teszik ki. De a baloldali liberálisok továbbra is őket védik az általuk elkövetett tett súlyosságát és kulturális hátterét elkenve.

A múlt pénteki éjjeli brutális nemi erőszak óta, amikor kivételes kegyetlenséggel erőszakolt meg egy lengyel turistát Rimini tengerpartján egy négy fős észak-afrikai bűnbanda, különösen sok szó esik a témáról az olasz közéletben és sajtóban. Továbbra is jellemző az a tendencia, hogy a jobboldali politikusok a migráció számlájára írják az ilyen eseteket, míg a baloldali politikusok, bár magát az erőszakot elítélik, próbálják azt hangsúlyozni, hogy minden erőszak egyforma, és az olaszok több nemi erőszakot követnek el, mint a migránsok.

Az olasz központi statisztikai hivatal adatai azonban mindent elmondanak arról, hogy milyen hatalmas mértékben is igyekszik az olasz baloldal a migráció felelősségét elkenni, illetve egyenesen elhazudni az Olaszországban történő nemi erőszakok ügyében. A bejelentett nemi erőszakok 40 százalékát ugyanis migránsok követték el Itáliában a 2017-es első félévi adatok szerint. 2333 ilyen eset történt összesen a fenti időszakban, amelyek 1534  olasz és 904 külföldi tettes között oszlanak meg. És ebben a kimutatásban még csak nem is szerepel az, hogy az olasz elkövetők közül hányan rendelkeztek migráns háttérrel, így a bevándorlók aránya még a fentieknél is nagyobb  lehet

Az olasz baloldali politikusok a számok elferdítése mellett továbbá a migránsok által elkövetett nemi erőszakok különlegesen kegyetlen elkövetési módjával sem hajlandóak szembesülni. Minden nemi erőszak borzalmas, de köztük is kiemelkednek azok, ahogy azt a migránsok képesek megtenni.  

A migránsok megérkezése előtt Európában igen ritkán, sőt talán egyáltalán nem is lehetett olyanról hallani, hogy a nők súlyosan véreztek volna az erőszakoló vagy erőszakolók miatt, vagy akár még bele is haltak volna az erőszakos cselekményben. Ez azonban nem csupán puszta véletlen, a Riminiben történt pénteki eset is azt mutatja, hogy a migránsok célja gyakran nem önmagában pusztán a nemi erőszak, hanem egyenesen az áldozat megölése is az ilyen jellegű erőszakos tettükkel.

A lengyel turista maga számolt be a rendőrségnek arról, hogy az egyik az őt megerőszakoló migráns még azt is mondogatta neki angolul a gaztette közben, hogy megöli őt. Majd végül még a tengerbe is bedobták az áldozatot az észak-afrikai férfiak, amikor már úgy tűnt a szörnyeknek, hogy a nő már eléggé eszméletlen ahhoz, hogy belefulladjon a vízbe. Ezenkívül még vígan röhögcséltek is a végtelenül aljas, emberhez nem méltó tettük után, és még gratuláltak is egymásnak egymás vállát veregetve, mintha valami hőstettet hajtottak volna végre, derült még ki az áldozat vallomásából.

Ráadásul később még egy pakisztáni származású, de már Olaszországban született, “jól integrálódott”, Bolognában jogot tanuló fiatalember, aki kulturális közvetítőként dolgozik egy a menedékkérők ellátásával foglalkozó olasz baloldali szövetkezetként, azt is ki merte jelenteni az üggyel kapcsolatban a facebook oldalán, hogy a nők végül is élvezik, ha megerőszakolják őket, csak az elején nehéz velük, de egy idő után lenyugszanak, és ugyanolyan lesz nekik végül, mint egy normális szexuális együttlét. Abid Jee mindezt azután volt képes tudatni a világgal, hogy az olasz médiumok részletesen ismertették azt a különös kegyetlenséget, amivel  a vele egy kultúrkörből érkező migránsok elkövették a pénteki szörnytettüket. Abid egy későbbi bejegyzésében még képes volt azzal is fokozni a helyzetet, hogy ő csak a migránsokat akarta védeni, mert mindenki csak őket bántja szegénykéket.

Abid Jeenek és társainak igen furcsa és beteges elképzeléseik vannak az “élvezetről” a jelek szerint, és ilyen gondolkodású emberek tömkelegét zúdítják rá Európára a baloldali liberális politikusok és támogatóik. Továbbá még azt is próbálják elhitetni az európai emberekkel, hogy mindez az ő érdekükben történik, és ez majd elhozza számukra a még jobb jólétet. Sőt a migránsok nélkül egyenesen elvész Európa, de ez majd megmenti a pusztulástól, mondogatják.

A bevándoroltatás buzgó támogatásában az olasz ballibeket még egy ilyen eset sem tudta még csak egy jottányit sem megingatni. Az egyik legelképesztőbb állásfoglalásukat az üggyel kapcsolatban újból csak a fő migránsbarát és femminista Laura Boldrininek, az olasz képviselőház elnökének sikerült előadnia.  Boldrini, aki az olaszok esetében már egy szerinte rossz szóra és pillantásra is femminista rohamot kap, csak három nap után volt képes megszólalni az ügyben, és még csak meg akkor sem azért igazából, hogy az erőszakolókat elítélje, hanem azért, hogy az arra adott jobboldali reakciókat szidalmazza. Még ez az eset kapcsán is képes volt odáig elmenni a migránsok védelmében, hogy számára nem is az ő tettük volt a vérfagyasztó, hanem a jobboldal reagálása az eseményre. Valamint képes volt még azt is kijelenteni, hogy nem emelheti fel a szavát minden nemi erőszak után, így hagyják őt békén ilyen elvárásokkal. Bár mindegyiket elítéli, mivel mindegyik förtelmes tett, de ő általában véve küzd az erőszak ellen.

Mindenképpen ajánlatos a történtek után kivételesen óvatosnak lenni az olasz tengerparton mostanában, mivel a migránsok az utóbbi egy-két hétben nagyon rákapcsoltak az “élvezetek” ilyen jellegű osztogatásába, és csak Riminiben még másik három turista párost is megtámadtak hasonló szándékkal, vagyis próbálták a férfit megverni és kirabolni, és a nőt pedig megerőszakolni. Ezenkívül Pesaroban is történt egy ilyen kísérlet a tengerparton. Szerencsére a többi esetben nem jártak “sikerrel” a szörnyetegek, és vagy még időben meg tudtak tőlük szabadulni az áldozatok, vagy az olasz rendőrség még időben meg tudta akadályozni a legrosszabbat.

Források:








Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Merénylet gyanús a Sea Watch 3 engedély nélküli kikötése Lampedusa szigetén

Szabad utat adott az NGO-s hajóknak egy olasz bíró, de most meg a líbiaiak akarják őket elkapni

Pucérra vetkőzve támadt rá egy migráns olasz rendőrökre